avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care sunt exceptiile de ordine publica?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care sunt exceptiile de ordine publica?

Buna ziua,
Nedepunerea intampinarii in termenul prevazut de lege atrage decaderea paratului de a mai putea propune probe si de a invoca exceptii in afara celor de ordine publica. Care sunt aceste exceptii de ordine publica?

Este vorba, in cazul meu , de obligatia la plata contravalorii unei facturi ( achitata partial de parata).Nedepunerea intampinarii poate fi interpretata ca si recunoastere tacita a sumei datorate de catre parata? Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: antonyc , utilizator 16:39, 26 Ianuarie 2017
Gabriela Pintea a scris:

Pârâta este decăzută din dreptul de a mai propune probe iar dvs. veți arăta asta instanței dacă pârâta va încerca să propună probe.


Dar daca paratul nu a primit instiintarea pentru a depune intampinarea, sau a aflat de de chemarea in judecata abia la primul termen ce se intampla sau cum se poate rezolva ca reclamantul totusi sa depuna probele fara de care nu se poate apara ?

Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
antonyc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare eduuard eduuard Depunerea unei intampinari este obligatorie? (vezi toată discuția)
Cerere de amanare sandapopa sandapopa Buna ziua, as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am primit de la Judecatorie o Comunicare prin care sunt instiintata ca am ... (vezi toată discuția)