avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am intrat intr-o benzinarie pe linie continua si m-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am intrat intr-o benzinarie pe linie continua si m-a oprit politia

buna ziua, am si eu o nelamurile, am intrat intr-o benzinarie pe linie continua sa alimentez ca mi s-a aprins becul si nu mai gaseam nicio alta benzinarie in urmatorii 32 km... in fata mea a mai intrat o masina tot pe linie continua si nu a oprit-o politia, pe mine in schimb m-a oprit si mi-a dat 9 puncte amenda si 6 penalizare. celalalt conducator nu a fost penalizat, ce cauze de castig am daca depun contestatie? va multumesc
@florentina, calcarea liniei continue, conduce la ... suspendarea carnetului.
Cred ca este bine sa acceptati situatia. Restul ...reprezinta...comentarii!
Suspendarea permisului se face numai in cazul in care se depaseste pe linie continua in schimb daca se efectueaza doar o manevra de schimbare a directiei de mers prin intoarcere peste linie continua se primeste doar amenda!

O alta "scapare legislativa" tipic romaneasca!

Puteti contesta sa cereti inlocuirea punctelor de amenda in avertisment, mentionati si greseala de calcul. Concentrati-va pe faptul ca alta benzinarie era departe, nu stiati cata benzina mai aveti si nici cand se sfarsea linia continua, ca fapta nu a prezentat un pericol pt partacipantii la trafic si nici pt dvs.. chestii de astea, in niciun caz ca au mai fost si altii care au facut asta si nu le-a data amenda.
Aveti aici o speta din care va puteti inspira in redactarea cererii. Veti achita taxa de timbru de 20 de lei cf OUG 80/2013
[ link extern ]
Poate nu veti castiga, dar nu aveti mare lucru de pierdut.
Platiti la jumatate acum amenda daca aveti acest privilegiu, daca pierdeti, o veti achita intreaga.
Daca veti castiga, se va compensa cu alte taxe si impozite.
Pe viitor, deranjati-i pe agenti ca sa puteti intra in propria curte, poate nu vor mai stationa acolo dupa n-spe intrari si iesiri.

va multumesc pt sfaturi. am facut asta ieri la judecatorie. sper sa se solutioneze cazul repede
Eu cred ca doar la Dumneavoastra avea proba video, pe cel dinainte n-a reusit sa-l prinda pe inregistrare, de-aia nu s-a mai complicat sa-l amendeze.

Alte discuții în legătură

Accident auto Stefanmar Stefanmar Va scriu si eu întâmplarea unui prieten. La ora 24 Acesta se deplasa cu mașina Logan din direcția Nord spre Vest a orașului, undeva a ... (vezi toată discuția)
Retinere permis mariachi mariachi Buna ziua . As avea nevoie de un sfat . Astazi , 06.01.2008 am fost oprit de un echipaj de politie , pentru incalcarea liniei continue . Mentionez ca am intors ... (vezi toată discuția)