avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am intrat intr-o benzinarie pe linie continua si m-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am intrat intr-o benzinarie pe linie continua si m-a oprit politia

buna ziua, am si eu o nelamurile, am intrat intr-o benzinarie pe linie continua sa alimentez ca mi s-a aprins becul si nu mai gaseam nicio alta benzinarie in urmatorii 32 km... in fata mea a mai intrat o masina tot pe linie continua si nu a oprit-o politia, pe mine in schimb m-a oprit si mi-a dat 9 puncte amenda si 6 penalizare. celalalt conducator nu a fost penalizat, ce cauze de castig am daca depun contestatie? va multumesc
nici la mine nu are filmare ;) deoarece mergea cu masina pe acelasi sens cu mine, si ii filma pe soferii din fata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto Stefanmar Stefanmar Va scriu si eu întâmplarea unui prieten. La ora 24 Acesta se deplasa cu mașina Logan din direcția Nord spre Vest a orașului, undeva a ... (vezi toată discuția)
Retinere permis mariachi mariachi Buna ziua . As avea nevoie de un sfat . Astazi , 06.01.2008 am fost oprit de un echipaj de politie , pentru incalcarea liniei continue . Mentionez ca am intors ... (vezi toată discuția)