avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza grafoscopica

Unde se poate face o expertiza grafoscopica extrajudiciara contra cost si daca este recunoscuta de procuror?
Sunt laboratoare autorizate,doresc mai multe relatii.
Am facut plangere penala impotriva unei persoane care a semnat in fals in numele meu un contract de leasing.
La semnatura,de regula,experti,dau probabilitate si nu certitudine.:)
octavia59 a scris:

Sunt intr-o situatie asemanatoare, la mine este vorba de CIM. In urma plangerii penale facuta, s-a dispus IUP, si am dat probe grafologice la cererea procurorului. Am dus documente oficiale cu semnatura mea , aveau si demisia semnata in aceea perioada, am INSISTAT mult, si acum astept rezultatul de o luna. Problema e ca intre timp, mi-am schimbat semnatura, din cauza meseriei. Deci nu merita sa cheltuiti bani, obligati autoritatile cum v-au sfatuit avocatii pe forum !
Succes, adevarul sa iasa la lumina ! Doamne Ajuta !


Presupun ca nu ati avut avocat iar patronul da.
In mod normal nu se scapa cand e vorba de inscrisuri dar dvs stiti daca ati semnat sau nu.
Daca ati semnat e normal sa dea NUP.
Nu ati precizat nici daca s-a facut vreo expertiza.
Chestia cu schimbarea semnaturii nu are nicio treaba cu expertiza grafologica.Daca era scrisul dvs rezulta din expertiza.Haideti sa fim seriosi.

avocat Claudiu Lascoschi
Domnule avocat_lasco.., am scris IUP- inceperea urmaririi penale, nu? Daca nu se spune asa, scuze nu sunt de meserie., art.215 al.1,2,3 CP
Am avocat, plangerea penala am depus-o in martie 2008, in august s-a dispus urmarirea penala. Pe 07.01.2009 am fost chemata la declaratii de procuratura, in martie am dat mostre de semnatura, urmand sa se faca expertiza, acum suntem in mai si nici o veste. Tot in martie am facut o sesizare scrisa la Prim Procuror sect.3, dupa o saptamana am fost chemata ptr. semnatura. Urmeaza cu avocatul sa merg in audienta la Prim Procuror, sa reclam taraganarea anchetei. Vreau sa precizez ca in tot acest timp RECLAMATA, nu a fost audiata, nici complicii care au semnat si completat CM., este o persoana cu oarece relatii in lumea presei scrise si tv. Ca sa fii escroc penal cu tupeu, trebuie sa ai niste :pleasantry: pile :pleasantry:
Problema mea am dezbatut-o pe forum, in ianuarie a.c., a avut peste 500 de accesari, dar probabil dvs. nu i-ati acordat atentie. Cred ca am raspuns si userului ONU EMIL, cum si cat se pot taragana lucrurile. Sunt FOARTE serioasa, detin probe , acte oficiale care pot dovedi ca am dreptate, totul se rezuma la a-si face treaba procuratura, eu sunt hotarata sa apelez la toate drepturile legale pe care le am pentru a grabi lucrurile.
Sa rezumam problema si finalul ( cu doua variante)
:rtfm: :angry: #-o :training: :ok: :dance3: SAU :((
responsabil SSM Octavia Turbatu
ONU EMIL a scris:

Daca aceste contracte au fost falsificate de escroci cu influente la politie,procuror in ce masura se pot taragana lucrurile.
Se pot invoca diverse motive care sa duca ancheta luni de zile?
Cum pot reactiona?


E indicat sa depuneti cereri la dosar si sa aveti o dovada de primire.
O data la 2-3 saptamani ar fi suficient.
Nu e necesar zilnic.

av Claudiu Lascoschi
octavia 59...
Cel mai rau lucru sa intrati in contradictie cu oameni neavizati,dar buni la toate...
Nu are rost...:D
Semnatura pe un document este probabilitate si daca nu se coroboreaza cu alte probe sau mijloace de proba nu ajuta la nimic.

Alte discuții în legătură

Durata cercetare penala scarlet scarlet Cat poate dura cercetarea penala? Exista vreun termen legal, sau se poate tergiversa la nesfarsit? (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi falsul unui document din 2016, care se pretinde că a fost făcut în 2004? rrocambole rrocambole Cum se poate dovedi falsul unui document facut in 2016 si care se pretinde ca a fost facut in 2004, document folosit ca mijloc de proba intr-un proces penal ? (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe cm Melissa61 Melissa61 Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie ... (vezi toată discuția)