avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cine face planul de evacuare
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cine face planul de evacuare

As dori sa stiu cine intocmeste planul de evacuare? Unde trebuie sa ma adresez? la inchirierea spatiului am gasit unul dar era doar mmacheta si nu stiu daca e bun. Rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:21, 12 Decembrie 2016
Formular pentru planul de evacuare gasiti la firme specializate in vanzarea de documente specifice pentru ssm si/ sau psi-situatii de urgenta (acolo unde gasiti fise individuale ssm, fise individuale psi-su, doasare medicale, etc.)
Completati un astfel de formular la toate rubricile (nominalizand responsabilii pentru activitatile scrise pe formular) si desenati planul de evacuare pentru caz de incendiu/ alt pericol, consultand proiectul de ansamblu (de ctii.) al vilei respective.
Daca intampinati greutati, incheiat un contract de prestari servicii ssm si/ sau psi-su cu o firma autorizata sa presteze activitatile respective.
Buna ziua. Am dedchis o shaormerie intrun spatiu inchiriat si nu stiu cum sa procedez in ce inseamna planul de evacuare. Am cumparat un plan dar nu stiu unde treb sa merg pt a mi desena planul.... va rog ajutatima
Ati postat intr-o discutie inchisa. Deschideti o noua discutie pentru a va putea raspunde cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine intocmeste planul de evacuare in caz de incendiu ? IulianL IulianL Buna ziua Ma adresez cu urmatoarele intrebari: 1.Cine intocmeste planul de evacuare in caz de incendiu , poate fi intocmit de catre administrator sau se face ... (vezi toată discuția)
Cine este responsabil cu su intr-o locatie inchiriata? larisalaly larisalaly O societate comerciala(cu 45 de salariati) isi desfasoara activitatea intr-o cladire inchiriata de la alta societate-proprietar al cladirii, Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cadru tehnic psi Dorisz Dorisz Cadrul tehnic PSI poate fi angajat cu 2 ore? (vezi toată discuția)