avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motive de recurs împotriva unei hotãrâri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motive de recurs împotriva unei hotãrâri pronunțate de o instanțã de contencios administrativ

Daca o sentinta in contencios care nu este motivata in (drept)mai exact caror articole de lege din contencios,c.proc. civila etc. a fost admisa cererea in contencios sau respinsa pe fond si nesemnata de completul de judecata,este motiv de anulare a acelei sentinte sau motiv ca in recurs sa fie casata,schimbata?
Va multumescf!!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:17, 29 Iunie 2014
geo-vem a scris:
Da, nu este motivat in drept ,deloc in ce baza se da Sentinta civila ,temeiurile ,inclusiv pe capatul de cerere irevocabil ,pur si simplu si citez,
``Respinge actiunea formulata de reclamanta X in contradictoriu cu Y
Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare
Irevocabila pe capatul de cerere intemeiat pe procedura aprobari tacite``
Nici un Articol nici macar deasupra un este scris`` IN NUMELE LEGII HOTARASTE``

Am citat mai sus întreg mesajul la care m-am referit în ultimul meu răspuns. Așa ceva poate fi citit doar pe portalul instanței judecătorești iar contextul relatat de dvs. sprijină asta.

În privința exercitării unui recurs motivat de faptul că hotărârea nu ar fi motivată în drept, îmi mențin opinia exprimată anterior și care este întemeiată pe practica judecătorească pe care o cunosc mult prea bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la iccj cracanatu cracanatu Buna ziua Am o intrebare :-se poate face recurs la ICCJ daca intr-un proces civil dupa fond in apel la Curtea de Apel decizia este 2 la 1--un judecator face ... (vezi toată discuția)
Recursul în materia contenciosului administrativ costache80 costache80 Va rog sa-mi spuneti daca Legea Contenciosului Administrativ nr. 554/2004 deroga de la prevederile Noului Cod de Procedura Civila in ceea ce priveste recursul. ... (vezi toată discuția)
Modificarea cererii de chemare în judecată Just-drept Just-drept Reclamanta a introdus recursul conform art. 488 NCPC, dar nu a invocat nici un aliniat din art. 488 NCPC. Parata a depus intampinare. Reclamanta a luat ... (vezi toată discuția)