Buna ziua. Am si eu o problema. Firma mea, un SRL, nu a avut activitate ( adica profit 0 ) si acum m-am hotarat sa o desfiintez.As dori sa stiu daca este valabil faptul ca , chiar daca profitul a fost 0 trebuie sa platesc impozit conform noilor reglementari sau daca exista vreo posibilitate sa scap de aceasta plata a impozitului.De asemenea as dori sa stiu care sunt pasii pentru inchiderea firmei.Va multumesc.
Va multumesc pentru promptitudine. Raspunsul doamnei Barta este exact ceea ce doresc sa se intample.Referitor la blocarea contului si la retragerea fondurilor, au de luat 200 de lei, adica acel capital minim, pot sa faca ce doresc si dupa perioada suspendarii sa declare falimentul, eu tot nu voi plati acest impozit care mi se pare inca o metoda de furt, mai ales pentru o firma fara activitate si cu profit 0.
Cu respect, o zi buna.
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma
ile@n@
Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)