avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit la banca in franci elvetieni
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit la banca in franci elvetieni

sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 18:21, 8 Iulie 2014


in cazu CHF, clientilor nici macar nu li s-a comunicat (obligatie legala!) evolutia viitoare a CHF/EURO pe care profesionistul-banca o cunostea (asta e si esenta motivarii sentintei din croatia), ca daca li se comunica nu lua nimeni astfel de credit (nici in romania).
mai mult, au fost ademeniti cu dobanzile (mici-mici, ca s-a recuperat astronomic "din curs"- de care banca avea cunostinta de la data acordarii "imprumutului").
escrocherie, cum am mai spus, de 2 bani (pe romaneste).


Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci delia1211 delia1211 Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elevetieni in valoare de 46 000 chf din anul 2007. Cand am ridicat banii a fost cursul 1.845 ... (vezi toată discuția)
Rata in franci elvetieni oana_mvm oana_mvm Am un imprumut in franci care s-a dublat din nefericire pt mine.........ce pot sa fac ;cui sa ma adresez ? Am tot auzit la radio de o solutie ......dar oare ... (vezi toată discuția)
Solicitare consultanta restituire credit la cursul de schimb din momentul contractarii gabryela77 gabryela77 Bun gasit! Am rugamintea sa imi spuneti daca putem discuta pe tema unui imprumut acordat de o anumita banca,in moneda elvetiana, in anul 2007? Ca multi alti ... (vezi toată discuția)