avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vizita conjugala la penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vizita conjugala la penitenciar

Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a putea beneficia.Va rog sa ma ajutati.Va multumesc frumos.
Bună ziua,domnule avocat am


îmi puteți spune va rog daca eu m-am căsătorit cu soțul meu in penitenciar și el are și o amantă,poate sa ocheme la conjugal?mia spus soțul râzând că o să facă cerere de conjugal pe numele meu fără să știu,obligat eu nestiind când face el cererea eu nu o să mă prezint și după trei cereri care eu nu o să mă prezint soțul spune că după obligat poate face cerere pe numele amantei să să prezinte dânsa.este posibil după trei cereri care eu nu mă prezint să poată face cererea pe numele amantei? vă rog să îmi răspundeți.multumesc
Fiind casatorit, vizita intima poate sa fie doar cu sotia
Bună dimineața va rog frumos îmi puteți spune dacă eu și concubinul suntem de patru ani avem o fetiță. ..El este închis la penitenciar Rahova are o coadă de făcut și șase luni pt conducerea unui scuter fără permis. ..pot beneficia de camera intima. ..ce acte trebuie la notar sa fac această cerere și care este prețul. Va mulțumesc frumos. ..aștept răspuns.
Buna ziua!Am divorțat de sot in urma cu o luna,în martie pe 25,el aflanduse in p.n.t. ne a venit acel act precum ca am divor5at si ca in termen de 10 zile putem face recurs!nimeni nu a facut recurs!de curând am auzit ca a avut vizita intima cu iubita lui,iar ea mereu a fost la vizite la el dăduse drept verișoara lui!este posibil??astept raspuns urgent Va rog,multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
@@@@@, utilizator
Dacă s-a dat drept verişoara lui cu siguranţă nu au avut vizite de natură conjugală. Cel puţin nu în mod legal. Prevederile legale expuse mai sus sunt clare. Trebuia să fie soţie sau concubină. Sau cel puţin să pretindă că este, dacă dorea să inducă autorităţile în eroare.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

Alte discuții în legătură

Vizita conjugala anonimdel anonimdel Buna ziua,iubitul meu este inchis preventiv de 6 luni,din ce am inteles are Dreptul la o vizita conjugala de 3 ore.nu suntem căsătoriţi,si as vrea aa stiu ... (vezi toată discuția)
Vizita la penitenciar myhaela39 myhaela39 buna ziua imi puteti spune daca legea interzice ca o persoana casatorita sa mearga in vizita intima la cineva la penitenciar,acea persoana nefiind sotul? (vezi toată discuția)
Bună ziua dacă iubitul meu este închis la penitenciarul poarta ... Flory Malamatia Flory Malamatia Bună ziua dacă iubitul meu este închis la penitenciarul Poarta Albă și este căsătorit cu acte putem avea vizita intima dacă el este despărțit de ... (vezi toată discuția)