solicit ajutor in urmatoarea problema:lucrand intr-un magazin de retail,am constatat lipsa unor produse(la un moment dat);s-a schimbat persoana din conducere si la inventar(iesire/intrare in gestiune) am declarat lipsa bunurilor.Am fost acuzat de neglijenta si incalcarea art.263(aceasta necomunicare a dus la lipsa altor produse) si sanctionat cu 10% pe 3 luni din salariu.Decizia poate fi contestata in 30 de zile la instanta de judecata de care apartin.Asta presupune angajarea unui avocat? etc....costuri ...deoarece as iesi mai ieftin daca as semna decizia de sanctionare....
soarta a facut ca seful comisiei de disciplina sa-mi ajunga sef direct...si acu vrea sa scape de mine(ca am facut ''valuri'')...mi-a propus 2 salarii compensatorii in schimbul demisiei.Au trecut cele 3 salarii(mi s-au retinut banii),nici pana acum nu exista decizia semnata(mi-or fi falsificat semnatura?).
Fisa lichidare
danymayl
Buna ziua,
pe data de 10-112008 mi-am dat demisia din cadrul unei SC (electrocasnice) cu acordul ambelor parti!magazinul s-a desfiintat!astazi am fost si ... (vezi toată discuția)
Inventar cu probleme
Beauty
Buna ziua
As dori va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face un inventar corect
M-am angajat la o firma in functia reprezentat vanzari si timp de 1 ... (vezi toată discuția)