avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Seminariile Avocatnet.ro Seminariile Avocatnet.ro in provincie. Care dintre ...
Discuție deschisă în Seminariile Avocatnet.ro

Seminariile Avocatnet.ro in provincie. Care dintre ele? In ce localitati?

Am primit in ultima vreme o serie de cereri cu privire la infiintarea unei caravane care sa poarte Seminariile Avocatnet.ro cele mai dorite si in anumite localitati din provincie.

Asa ca am doua intrebari si v-as ruga sa ma ajutati sa aflu raspunsuri la ele. Si va multumesc anticipat petnru ajutor. :blush2:

1. Care dintre seminariile organizate de noi pana acum vi se par cele mai interesante?
Iata mai jos o lista a seminariilor:
www.seminariileavocatnet.ro

2. In ce localitati considerati ca ar trebui sa aducem seminariile cele mai cerute? Suntem dispusi sa suportam o serie de costuri pentru aducerea seminariilor in provincie tocmai petnru a veni in sprijinul specialistilor de acolo, dar am avea nevoie de niste conditii minimale pentru ca un astfel de seminar sa aiba loc (e vorba despre costuri care sa acopere macar cazarea, transportul, plata vorbitorilor, alaturi de alte cheltuieli necesare organizarii unui astfel de eveniment): un loc de desfasurare, minim 20 de participanti platitori. Datorita acestui aspect, probabil ca ar fi de dorit alegerea unor localitati aflate intre mai multe zone din care exista doritori.

Va multumesc anticipat.



Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 10:40, 16 Iunie 2009
Din pacate, nu INPPA-ul autorizeaza seminariile, ci fiecare barou in parte :).
Asa ca, probabil vom ajunge acolo dupa ce reusim sa discutam cu Baroul Botosani si sa primim acordul lor de acreditare.
In alta ordine de idei, de obicei doar 30% dintre participanti sunt avocati. Cei mai multi sunt consilieri juridici ai unor companii, contabili, manageri sau patroni care doresc sa invete lucruri.
Revin cu noutati. Am decis sa mergem cu seminarul "Contractul individual de munca - ghid practic" la Brasov si Galati.

Iata detalii despre evenimentele respective:
- Contractul Individual de munca - ghid practic - Brasov
www.seminariileavocatnet.ro/...

- Contractul Individual de munca - ghid practic. Galati
www.seminariileavocatnet.ro/...

Speram sa se stranga numarul minim de participanti care sa ne permita organizarea evenimentelor respective.

Odata cu acest anunt, puteti vedea pentru prima data noul site al seminariilor Avocatnet.ro. Cred ca lansarea oficiala urmeaza sa se faca maine sau poimaine.

O seara placuta.
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2009
Alin Popescu, administrator
Felicitari! Va asteptam si la Iasi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imagini de la seminariile avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Un film de la seminarii, precum si parerea unora dintre participanti, la pagina de mai jos http://seminariileavocatnet.ro/ [b]Seminariile Avocatnet.ro ... (vezi toată discuția)
Seminariile avocatnet.ro - depuse spre autorizare la mai multe barouri din tara Alin Popescu Alin Popescu Seminariile Avocatnet.ro din aceasta toamna au fost depuse in vederea autorizarii la Baroul Bucuresti, Baroul Iasi, Baroul Vrancea si Baroul Galati. Ca ... (vezi toată discuția)
Galati - seminar avocatnet.ro in 19 septembrie Alin Popescu Alin Popescu Pentru cei interesati, Avocatnet.ro organizeaza in 19 septembrie 2009, la Galati, seminarul cu tema \"Contractul Individual de Munca - Ghid ... (vezi toată discuția)