avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Data examenului de primire in barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Data examenului de primire in barou 2009

Cunoaste cineva vreo informatie cum ca nu s-ar tine examenul in nov-dec. ca de obicei, adica asa cum scrie in Legea 51 (ultimul semestru), caci cei de la UNBR, care in primul rand ar trebui sa ne furnizeze o informatie corecta si DIN TIMP raspund ca "nu se stie".
Congresul avocatilor se organizeaza pe 2-3 iulie in Mamaia, au pe ordinea de zi propunerea sa se dea admiterea la Barou in acelasi timp cu INM-ul, se va vota, dar daca se aproba, va intra in vigoare de la anul.
Intre timp, vor decide data examenului de anul acesta, si sunt obligati sa anunte cu 60 de zile inainte, deci cel mai devreme inceputul lui septembrie.
Eu personal voi fi prezenta la congres si voi anunta pe forum data exacta pt. anul acesta.
Inm-ul ar incepe in jur de 29 , daca am retinut bine:slap:

Deci ar insemna cumva sa cuprinda durata acestuia , care ar include si celelalte doua probe, ciudat oricum...

:slap::hm:
Asteptam varianta oficiala , zvonurile ne confuzioneaza mai mult :)
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
adutescu a scris:

Congresul avocatilor se organizeaza pe 2-3 iulie in Mamaia, au pe ordinea de zi propunerea sa se dea admiterea la Barou in acelasi timp cu INM-ul, se va vota, dar daca se aproba, va intra in vigoare de la anul.
Intre timp, vor decide data examenului de anul acesta, si sunt obligati sa anunte cu 60 de zile inainte, deci cel mai devreme inceputul lui septembrie.
Eu personal voi fi prezenta la congres si voi anunta pe forum data exacta pt. anul acesta.

Good! Thx!
Dar nu e sigura data!Ea trebuie aprobata!
pe 9 septembrie incepe examenul

Alte discuții în legătură

Admiterea in avocatura 2009 si noile coduri mtoderic mtoderic Am tot auzit vorbindu-se in ultima vreme despre faptul ca se intentioneaza adoptarea noilor coduri (civil, penal, procedura civila si procedura penala) pana in ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul sibiu 2009? Ramona24 Ramona24 salut imi puteti spune de cate ori pe an se organizeaza concursul pentru admiterea in barou si cam in ce perioade? si daca se cunoaste data cand va fi ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011 ContSters186948 ContSters186948 Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un \"camp de bataie\", am deschis un nou subiect. va ... (vezi toată discuția)