avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare Administrator Firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare Administrator Firma

Buna ziua,

Daca sunt angajat cu norma de 8 ore intr-o companie, pot fi Administrator cu norma de 2 ore intr-o firma unde sunt si actionar cu 33% din actiuni? Care este salariul minim pe care pot sa mi-l platesc in aceasta situatie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:28, 18 Mai 2009
De ce nu?
:offtopic:
Nu cred ca trebuie sa raspundem la misto ...
Eu nu raspund, te intreb. Pe bune. De ce nu poate fi muncitor necalificat? La voi in Bucuresti nu sunt administratori cu 8 clase? Ca noi avem. Si nu putini. Si atata timp cat criteriul il stabileste angajatorul, repet, de ce nu poate fi necalificat?
Nu, in marea majoritate a cazurilor administratorii sunt incadrati la categoria muncitorilor calificati ... iar daca este administrator societate comerciala sunt unii inspectorii de la ITM care cer studii superioare ...
Aha, m-ai convins acum.
PS. Si ce fac cei care sunt administratori si au 8 clase?
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2009
pakos, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Cod cor csillah csillah Buna ziua! In ce cod COR as putea integra un muncitor necalificat intr-o brutarie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare cetatean non-ue doar_andreea doar_andreea Buna ziua , Va scriu in legatura cu angajarea in munca a unui cetatean marocan.Pentru a primi viza de lunga sedere pentru angajare in munca de la ambasada ... (vezi toată discuția)