Am fost reprezentat defectuos de un avocat, vreau sa depun reclamatii impotriva acesstuia:
-foarte proasta comunicare
-nu s-a prezentat la 2 termene si procesul meu de divort s-a suspendat
-mi-a incasat 800£ fara factura si chitanta si refuza si acum eliberarea documentelor fiscale
-I-am comunicat ca nu mai vreau sa ma reprezinte , si chiar a inceput sa ma ameninte cu majorare de tarif cu inca 50% si executor judecatoresc.
Am trimis emailuri la absolut toate adresele de email de la Baroul Bucuresti , inca nici un raspuns.
Am facut reclamatie la AONPC, mi-au spus ca ei nu se ocupa de asa ceva.
Am contactat doi avocati care mi-au spus "ca nu pot actiona in justitie un confrate"-corb la corb nu-si scoate ochii.
Ce pot sa fac?
Mi se pare incredibil ca Romania sa fie sat fara caini iar autoritatile sa nu se implice.
buna
si eu am patit la fel , numai ca am facut greseala de am renuntat la serviciile lui. Un sfat . sesizare la Parchet , daca ai contract cu el , ca nu isi face treaba si altele . Oricum banii din pacate nu ai sa ii mai vezi , ca in Romania , fara suparare , cum a zis cineva , corb la corb nu isi scoate ochii.
Florin36
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din pacate asa este,cum spune domnul avocat.Nu exista o lege in acest sens,care sa traga la raspundere avocatii de 2 bani.Un profesionist adevarat isi face treaba pana la capat.Avocatul meu are un principiu,se pune in locul clientului.Si chiar isi face treaba ca un profesionist si se zbate pentru client.
Imi pare rău sa aud astfel de lucruri despre un coleg, dar pădure fără uscături nu exista; probabil i-ați dat o procura specială, daca Dvs ati fost cel care a introdus acțiunea, altfel trebuia sa fiti si Dvs prezent; nu stiu situația de fapt la momentul suspendării sa pot sa va dau un sfat, dar se poate face cerere de repunere pe rol si continua judecată;
Ca As. de Proprietari am avut probleme cu avocatul (de fapt avocata) pe care l-am angajat sa ne reprezinte într-un proces cu un restantier, rau platnic. Ne-a taxat mult (dupa parerea mea) 1600 lei la fond si 1000 lei / recurs. In final am câstigat procesul, mai putin cheltuielile de judecata în valoare de 1600 lei (avocat/fond). Verificând recursul am constatat ca de fapt nici nu s-au cerut aceste cheltuieli de judecata. Luând legatura cu avocata ne-a comunicat ca nu este vina ei ca instanta nu ne-a acordat aceste cheltuieli !!!! Sec. De fapt nu le ceruse la recurs, dat fiind faptul ca la fond instanta a omis acordarea acestor cheltuieli (initial, la data introducerii actiunii se cerusera). Cum am procedat, e bine, e rau, vom vedea. Am facut adresa la Barou, la Tribunal si spre stiinta avocata, în care am enumerat mai detaliat ce-am scris mai sus, inclusiv nr de dosar. Asteptam un rezultat favorabil în sensul sa ne recuperam banii de la avocata, datoria acesteia era de a ne reprezenta si de a face toate demersurile legale în vederea recuperarii tuturor cheltuielilor, altfel aceste cheltuieli vor fi suportate de toti proprietarii din asociatie si nu este corect.
Taxa de barou
irinman
Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)