avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie audio inregistrare sedinte judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie audio inregistrare sedinte judecata

Buna ziua.

Va rog, vreau sa fac cerere pentru eliberarea unei copii a inregistrarii audio a sedintei publice - se elibereaza asemenea copii? care este procedura, va rog? trebuie depusa o cerere ? trebuie timbrata ? anexez si un CD blank ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: wiki38 , utilizator 16:14, 21 Februarie 2015
Dacă încheierea de ședință diferă de ceea ce s-a menționat în caietul grefierului, se poate folosi înregistrarea audio a ședinței pentru rectificcarea încheierii.
Am omis sa fac precizarea ca aceasta s-a intimplat pe VCPC si in acel moment nu se inregistrau sedintele si de aceea am facut aceasta afirmatie intrucat logic ar fi daca nu se respecta ceea ce se arata in notele grefierului sa duca la nulitatea incheierii.NU?
E vorba de nulitate relativă, deci va trebui să dovediți că ați suferit o vătămare care nu poate fi înlăturată decât prin anularea încheierii respective.
Pe de altă parte, nulitatea relativă poate fi invocată doar până la primul termen, cu procedura de citare îndeplinită, de după neregularitatea respectivă Deci dacă a trecut acel termen nu mai puteți invoca nulitatea.
Am contestat verbal consemnarea, dar Instanta fie s-a eschivat si a schimbat subiectul, fie i-a "convins" pe martori ca au spus cum a dictat judecatorul, acestia fiind minori. Nu am facut scandal pe loc, stiind ca totul este inregistrat si se poate verifica ulterior.Am contestat si in scris la urmatorul termen, citand exact, dupa ce a ascultat inregistrarile, ce s-a omis si ce s-a consemnat eronat, solicitarea insa a fost fost respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie parte vatamata - lipsesc afimatii facute de acesta pitic1991 pitic1991 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt inculpat intr-un proces penal. In declaratia data de partea vatamata am constatat in momentul in ... (vezi toată discuția)
Declaratie alternativa martori, transcrisa dupa inregistrarea audio a sedintei aidu aidu Din cauza ca judecatoarea a dictat numai bazaconii, care n-au nicio legatura cu ce a declarat martorul, urmeaza sa fac eu transcrierea inregistrarii audio si ... (vezi toată discuția)
Audiere martor consemnata gresit viorelv viorelv Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul in care in cursul audierii la instanta martorul a facut o afirmatie adevarata, dar in declaratia luata de ... (vezi toată discuția)