ca in momentul in care imi va cere sa o vada pe fiica noastra sa-i spun ca poate sa o vada dupa ce plateste la zi obligatia de pensie alimentara(
Asta inseamna ca nu il considerati un pericol pt copil daca sunteti dispusa sa acceptati sa ia copilul sau sa il vada la dvs, uitati ca aveti un proces pe rol pt emiterea unui ordin de retrictie.
Un om care e
condamnat pt violenta conjugala nu poate fi un parinte bun, un om responsabil , un om care urmareste interesul copilului. La fel si cu cei dependenti fie de droguri, alcool- daca ala bea pana cade in sant, n-o sa se abtina ca-i vine copilul in vizita, o sa bea de bucurie.
Apoi, omul sta in strainatate, nu stiu cum ar putea exercita autoritatea parinteasca de la distanta..pensie nu plateste, de interesat nu il intereseaza decat sa ii cafteasca mama.. nu stiu ce intelege barbatul prin exercitarea autoritatii parintesti..
Nu stiu cum a gandit-o instanta cand a hotarat ca 12 week-end-uri pe an la mama acasa.. care anume week-end si in care casa, cat din week-end, in ce conditii ?
Daca mai sunteti in termen, atacati hotararea.
O hotarare buna mi s-ar fi parut ca provizoriu cel putin mama sa exercite singura autoritatea parinteasca, tatal sa aiba un program de vizita sub supraveghere o perioada, sa dovedeasca ca incearca prin terapie sa isi rezolve problemele cu violenta si mai vedem apoi cum e cu autoritatea.. sa vedem si cu pensia cum ramane, intai sa vedem cum e cu obligatiile si apoi ai si niste drepturi, deocamdata mai vezi si drepturile copilului care de ex nu are nevoie de scandal.