avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru unic de control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru unic de control

SC a fost infiintata la data de 10.07.2014. Am uitat sa cumpar registru unic de control . Cand voi depune cererea pentru a cumpara registru voi primi amenda ? ( mentionez ca inca nu am inceput activitatea )
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 14:18, 10 Octombrie 2014
Frustrarea aceasta o are majoritatea. Mie personal mi se pare o nemernicie sa aplici o amenda cand legiuitorul ti-a dat posibilitatea de a da avertisment.

De altfel aceste actiuni nu reflecta altceva decat impotenta sistemului fiscal romanesc. Aceasta neputinta de a aduce bani la buget din impozite si taxe determina cautarea de metode alternative iar amenzile sunt instrument facil. Dar cum sa ai colectare de taxe si impozite cand banii publici sunt chetuiti in dosare gen Microsoft.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sancțiunile pentru ca am uitat sa achizitionez registrul ujic de control? Julia78 Julia78 Bună ziua, care sunt sancțiunile pentru ca am uitat sa achizitionez registrul unic de control pentru un S.r.l. nou infiintat fara activitate si au trecut ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control Nutzu90 Nutzu90 Buna ziua! Am infiintat un SRL in 2016 la care am omis solicitarea registrului unic de control in termenul de 30 de zile. Daca il solicit acum, voi fi ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control bogdanblue bogdanblue Buna, Am infiintat un PFA in Ianuarie 2010 si la aceea data nu mi-a spus nimeni ca as avea nevoie in mod obligatoriu de Registrul Unic de Control. Am aflat ... (vezi toată discuția)