avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

Buna ziua, ajutoooorrr!!!!:((..Nu peste multa vreme, societatea noastra va angaja si cel de-al 21-lea angajat...da, si trebuie CCM...problema este ca, eu am studiat si Legea nr.130/1996, si Codul Muncii si Legea nr.130/1999 si nu am gasit niciunde, solutia la urmatoarea speta...eu, nu vreau sa intocmesc in faza de 21 de angajati un CCM la nivel de unitate, personalizat ca sa zic asa, ci vreau sa ma raportez, CCM la nivel superior, macar pana se mai aduna ceva angajati...mi se pare aberant, ca sa muncesc la elaborarea unui CCM pe unitate cu 21 de ssalariati, revenind, vreau sa stiu care sunt pasii pt a aplica CCM la nivel superior? Stiu ca nu se inregistreaza la Directia de munca decat daca e pe unitate, probabil ca negocierea colectiva se face intr-un fel si vreau sa stiu in ce fel. CE TREBUIE SA FACA ANGAJATORUL CAND SE SUPUNE REGULILOR UNUI CCM LA NIVEL SUPERIOR ? CE ACTE SI PROCEDURI TREBUIE SA FACA ANGAJATORUL? VA ROG MULT UN RASPUNS CA AM INNEBUNIT CAUTAND...MULTUMESC...:((:((...DAR CUM ASTAZI ESTE SAMBATA, PROBABIL CA VA TREBUI SA MAI ASTEPT PT CA NU STA LUMEA PE FORUM AZI...DAR POATE TOTUSI MAI E UN PION RATACIT CARE VEDE MESAJUL SI IMI RASPUNDE SI MIIEEE...:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2009
lilinda09, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 24 Mai 2009
scuze, la directia de munca am vrut sa spun, nu la ITM legat de formalitatile ce privesc intocmirea PV
Da Andreea, m-am corectat, am scris din graba gresit,multumesc si va doresc un week-end placut..Lili
:offtopic: Interventie moderator
#lilinda09
Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm / roi bombi bombi Ma intereseaza daca CCM si/sau ROI trebuiesc in mod obligatoriu intocmite si unde trebuiesc depuse? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca! LianaPin LianaPin Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti si mie daca orice angajator are obligatia de a implementa un contract colectiv de munca? Daca da trebuie inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca caniculesei caniculesei va rog, daca poate sa-mi spuna cineva daca la un SRL este obligatoriu contractul colectiv de munca. Multumesc! (vezi toată discuția)