separatistul a scris:
pardon...tocmai din acest motiv , si camerele de pe strada au fost declarate ilegale in conditiile in care incalca anumite date cu caracter personal.
esti autorizat , ai voie sa ma filmezi , nu esti autorizat , nu ai dreptul .
din acest motiv sa dau licente .
in mod normal , si eu pot pune camere in parcare...nu sa prin hotul , dar ma folosesc de pretext , si vreau doar sa ma distrez .
firmele de securitate , paza , protectie si monitorizare ....sunt si abilitate si licentiate ISO .
vedeti ca sunteti pe langa subiect...vorbiti doar pe baza de presupuneri!
va explic acum ca sa intelegeti:
-eu sunt membrul unei asociatii de proprietari intr-un bloc cu 4 nivele
-au avut loc niste evenimente neplacute in perimetrul nostru: 4 spargeri demasini, usoare vandalizari la spatiul comun
-am luat decizia sa monitorizam intreg perimetrul asociat printr-un sistem video
-am fost la serviciul paza si ordine din cadrul sectiei de politie de care apartinem, tocmai pt a verifica legalitatea si procedurile---->ne-au dat acordul, ne-au incurajat si ne-au multumit ca ii ajutam!
-ne-am montat nu o camera....ci 16!!!
-din nefericire, la vreo luna de la instalare am avut deja un eveniment, in sensul ca doi drogati au furat o camera(ulterior s-a dovedit, pt a fi vanduta pt bani de droguri, lucru ce s-a si intamplat!) si au vandalizat 2----->am chemat politia, au luat probe, amprente, declaratii, eu personal(pt ca eu ma ocup de mentenanta sistemului video) le-am dat probele video acolo unde au fost....iar la final au fost identificati amandoi infractorii!
in concluzie:
-vorbesti aiurea separatistule, chiar dezinformezi
-ai voie sa-ti monitorizezi proprietatea, chiar daca filmezi spatiu comun sau spatiu public-important este ca imaginile colectate sa fie "la adapost" si FOLOSITE CONFORM LEGII!!
pot veni cu detalii, daca este cazul
bafta!