avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca (comert)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca (comert)

Societatea in cauza a atins luna trecuta numarul de 21 salariati.Ca urmare, se impune intocmirea unui CCM. Aspectul mi-e strain, ca urmare, ii rog tare mult pe cei care-au trecut prin etapa aceasta, sa-mi ofere cateva indrumari.(model CCM, model de chemare la negociere a partlor, ce contine dosarul catre ITM, in cat timp trebuie depus de la atingerea numarului de 21 salariati).Multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 19:21, 11 Iunie 2015
Da, puteti face asa ceva .. sa lasati doar ceea ce nu afecteaza in mod direct buzunarul patronului...
Cum trebuie sa arate "acordul salariatilor de a prelungi negocierile" in ceea ce priveste CCM?
ACORD
Nr. ……….. din ……………………

S.C. ............................................, inregistrată la registrul comerţului /autorităţile administraţiei publice din ………………. sub numărul ………………………., cod fiscal……………….. telefon………………., reprezentată legal prin …………………, în calitate de ..................................,

şi

Sindicatul ...................................... / reprezentantii salariatilor ....................................


am încheiat prezentul acord prin care am convenit prelungirea duratei negocierii contractului colectiv de munca pana la data de ..........


Semnaturi ................................
Multumesc mult, dl. Vasile! You'are a lifesaver!:worthy:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca laszloecaterina laszloecaterina am peste 21 de salariati (34 sezon si extrasezon (oct-martie 5) cum se procedeaza pentru initierea contractului colectiv de munca. Multumesc (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca mopy mopy daca am 20 angajati cu CIM pe nedeterminata si trei cu CIM pe determinata trebuie sa fac CCM? (vezi toată discuția)
Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)