Buna seara. Am fost sa platesc intretinerea dar am avut neplacuta surpriza sa aud pe administratora, ca daca nu platesc si fondul de rulment nu platesc nici inretinera. A spus ca e hotarire de comitet si numai asa se achita intretinerea. Nimeni nu a platit acest fond de rulment pentru ca e foarte mult. 40 lei pe luna iar eu am de dat total 200 lei . Eu nu am mai auzit de asa fond de rulment si de aceia nu l platesc si nimeni nu plateste. Nu e justificat, bine la sedinta a spus ca achita facturile pentru ca sint multi rai platnici si noi nu am fost de acord . Pai eu muncesc si pentru altii ! Avem fond de reparatii separat pe care il platsc e normal. BUN ce fac in situatia asta personal , cu toate ca tot blocu e santajat asa ?! DAR daca nu mai incseaza de loc ,nu e mai rau ? Si uite asa ,ca nu a vrut sa achit intretinerea ! :(
Anul trecut la un apartament doua camere intrtinerea cea mai mare a fost pe la 200 lei, eu am doua camere si am de plata la fond rulment 400 lei. Unde i legea corect aplicata ?
Nu conteaza cat a fost anul trecut intretinerea "la un apartament cu doua camere", asa cum spuneti. Conteaza care a fost luna cea mai scumpa pentru apartamentul dumneavoastra.
Aveti perfecta dreptate, dle/dna ceau. In calitate de presedinte al unei asociatii va confirm ca nu se poate plati munca de administrator/presedinte la adevarata ei valoare, daca acei oameni chiar se ocupa si le pasa.Am preluat o asociatie care functiona "dupa ureche" si in mai putin de 2 ani am reusit sa o aduc in legalitate si inca mai sunt lucruri de facut.Am muncit aproape ca un angajat cu norma intreaga, platit simbolic evident si rezultatul:nu intereseaza pe nimeni, unii isi bat joc in continuare si bineinteles presedintele e de vina pt orice.