avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratora a trecut la santaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratora a trecut la santaj

Buna seara. Am fost sa platesc intretinerea dar am avut neplacuta surpriza sa aud pe administratora, ca daca nu platesc si fondul de rulment nu platesc nici inretinera. A spus ca e hotarire de comitet si numai asa se achita intretinerea. Nimeni nu a platit acest fond de rulment pentru ca e foarte mult. 40 lei pe luna iar eu am de dat total 200 lei . Eu nu am mai auzit de asa fond de rulment si de aceia nu l platesc si nimeni nu plateste. Nu e justificat, bine la sedinta a spus ca achita facturile pentru ca sint multi rai platnici si noi nu am fost de acord . Pai eu muncesc si pentru altii ! Avem fond de reparatii separat pe care il platsc e normal. BUN ce fac in situatia asta personal , cu toate ca tot blocu e santajat asa ?! DAR daca nu mai incseaza de loc ,nu e mai rau ? Si uite asa ,ca nu a vrut sa achit intretinerea ! :(
Cel mai recent răspuns: narciisa , utilizator 18:20, 11 Noiembrie 2014
terentetalharu a scris:

Orientativ costa 800 lei/apartament


800 - 1000 lei/ dosar (restantier).
Anul trecut la un apartament doua camere intrtinerea cea mai mare a fost pe la 200 lei, eu am doua camere si am de plata la fond rulment 400 lei. Unde i legea corect aplicata ?
Nu conteaza cat a fost anul trecut intretinerea "la un apartament cu doua camere", asa cum spuneti. Conteaza care a fost luna cea mai scumpa pentru apartamentul dumneavoastra.
Aveti perfecta dreptate, dle/dna ceau. In calitate de presedinte al unei asociatii va confirm ca nu se poate plati munca de administrator/presedinte la adevarata ei valoare, daca acei oameni chiar se ocupa si le pasa.Am preluat o asociatie care functiona "dupa ureche" si in mai putin de 2 ani am reusit sa o aduc in legalitate si inca mai sunt lucruri de facut.Am muncit aproape ca un angajat cu norma intreaga, platit simbolic evident si rezultatul:nu intereseaza pe nimeni, unii isi bat joc in continuare si bineinteles presedintele e de vina pt orice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de rulment ceaidemusetel ceaidemusetel Fondul de rulment trebuie platit anual chiar daca sunt cu plata taxelor la zi? (vezi toată discuția)
Datorii la asociatie claudia2015 claudia2015 Buna ziua, am luat un apartament la licitatie in martie 2015, fostul proprietar avea datorii la asociatie de 5000 ron, ele au fost sterse, dar ne-au bagat de ... (vezi toată discuția)
Esalonare datorii catre radet gabita1988 gabita1988 Buna ziua! Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc de 4 etaje, 2 scari , 30 apartamente, din Bucuresti, al carei asociatii de proprietari a acumulat ... (vezi toată discuția)