avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Listare din Registrul de Evidenta al Salariatilor- ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Listare din Registrul de Evidenta al Salariatilor- Reges

As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar sa-mi faca un Print Screen, insa din el nu se vad toate datele mele.Mentionez ca imi trebuie din Reges nu din Revisal.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 8 Noiembrie 2014
La ce facea referire userul Georgidani Reges nu este sinonim cu Revisal

Reges = portalul (siteul web) acolo unde se inregistreaza dateple prelucrate in Revisal

Revisal = programul informatic (software) unde se prelucreaza datele privind infintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic
Este acelasi lucru:
reges = registru de evidenta al salariatilor.
revisal = registru de evidenta al salariatilor.

Intrebati pe cel de la ITM sau de la I.M.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Angajata de la banca chiar mi-a specificat ca vrea copie dupa REGES nu dupa REVISAL,deci vrea copie dupa site- ul ITM.Asta era intrebarea mea daca se poate lista de pe site -ul lor, dupa revisal stiu ca se poate lista..
Se poate lista .

Se intra pe portalul de incarcare a registrului si dupa logare se merge pe angajatul respectiv, se da Print Screen (de pe tastatura), apoi intrati in programul Paint si apasati Ctrl+V si atunci va apare ca o poza.
Acea poza o listati, se semneaza, conform cu originalul , dupa care se inmaneaza angajatului.

Spuneti celei de la banca ca REGES = REVISAL = registru de evidenta a salariatilor.
Uitati ce scrie pe portalul de incarcare sub denumirea de REGES
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
La ce facea referire userul Georgidani, cele doua cuvinte Reges si Revisal nu sunt sinonime daca ne raportam la utilitatea lor........ Cei de la Banca ii solicita copie de pe siteul Reges (acolo sunt inregistrate la ITM datele angajatei)

REGES = portalul (siteul web) acolo unde se inregistreaza datele prelucrate in Revisal

REVISAL= programul informatic (software) unde se prelucreaza datele privind infintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic.


pentru a lista de pe Reges contabila sa urmareasca urmatorii pasi ......cand se afla pe siteul Reges la rubrica Raport preluari sa apese concomitent "Ctrl" si "P" sau clik drepta in afara tabelelor si sa aleaga print intradevar alternativa cu Print Screen dupa cum relateaza userul Georgidani nu este intotdeauna utila dat fiind faptul ca unele calculatoare cu rezolutie mica atunci cand transforma imaginea monitorului intr-o poza la listare nu se mai intelege nimic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Revisal dovada banca dia2120 dia2120 cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:(( nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)