avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme la mostenire

Buna seara, tocmai am facut succesiunea dupa tatal meu si am intrat in posesia unei masini si a unui garaj. Problema mea este ca bunica mea nu vrea sa imi dea cheile care momentan sunt in posesia ei. Ce este de facut ? Pot sa ma duc la un executor judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: Octav1996 , utilizator 16:20, 25 Noiembrie 2014
Sunt major am facut dezbaterea si nu stiu cum sa intru in posesie
Daca sunteti proprietar ce va impiedica sa schimbati yala la proprietatea dvs.?
Am inteles ca daca sparg e infractiune
Am inteles ca e infractiune
Daca aveti acte pe garaj si nu are bunuri inauntru nu vad care sa fie infractiunea daca va spargeti propriul garaj.
Daca sunteti coproprietari este altceva...

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)
Dar de nuntã suntcalm suntcalm Bună ziua. Mă numesc Alexandru. Deunăzi am decis să-mi pun pirostriile şi am stabilit data cununiei civile. Aceasta n-a fost pe placul părinţilor, ... (vezi toată discuția)