Multumesc frumos :vishenka:, acum cred ca m-am lamurit in sfarsit cu problema mea.:D
Va doresc o zi buna in continuare si numai bine, Liliana J
P.S.Pot face o cerere identica si pentru prima de nastere (numarul de salarii prevazut in CCM la nivel de unitate ),nu?
atlantiana a scris:
Faceti o cerere cu numar de inregistrare si cereti numarul de salarii prevazut in CCM la nivel de unitate si specificati ca doriti sa si vedeti acest contract. Mantionati ca in cazul in care nu exista acest contract, sa vi se acorde doua salarii, dupa cum prevede CCM la nivel de ramura.
Dupa 30 zile, daca nu va primiti drepturile salariale, va puteti adresa Tribunalului, cu o cerere de chemare in judecata. Sa nu va temeti sa faceti asta. Litigiile de munca sunt scutite de taxa de timbru, si de obicei se castiga de angajati. Se judeca in regim de urgenta, deci procesul nu va dura foarte mult. Aveti insa nevoie de dovada ca ati cerut banii si nu vi s-au acordat - cererea cu numar de inregistrare.
Instanta va obliga angajatorul sa prezinte CCM la nivel de unitate si sa respecte prevederile lui.