avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este permis sa prestezi un job full-time simultan cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este permis sa prestezi un job full-time simultan cu altele part-time?

Va salut.As dori sa stiu daca este posibil sa lucrez cu forme legale intr-un post de 8 ore si sa am si alt job tot cu forme legale dar cu durata redusa de lucru.(2 ore).Mentionez ca ambele joburi sunt in domeniul privat la firme diferite si programul imi permite sa le prestez pe amandoua fara ca activitatea mea sa aiba de suferit la niciunul din cele doua posturi.Ma intereseaza si daca imi cresc contributiile la asigurarile sociale in raport cu cele 10 ore lucrate zilnic,precum si baza legala referitor la speta ce v-am supus-o atentiei.Cu multumiri si consideratie.Gabriel PODARU.
Cel mai recent răspuns: R.ony , utilizator 13:46, 10 Ianuarie 2018
Buna ziua! Ma aflu in CCC .Pe 30 Martie ar trebui sa ma intorc la munca ( atunci împlinește copilul 2 ani). Intre timp am găsit sa ma angajez la o firma noua part time. Exista posibilitatea sa am 2 contracte de munca unul pe 8 ore și celălat pe 4 ore? Totodata pot beneficia și de stimulent de inserție dacă ma angajez l firma noua înainte sa împlinească copilul vârsta de 2 ani? Iar la vechiul angajator sa reîncep pe 30 Martie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de fidelitate suciu_diana suciu_diana Buna ziua, poate clauza de fidelitata stipulata de Codul Muncii, ca si obligatie a angajatului, sa fie interpretata ca si [b]clauza de incompatibilitate a ... (vezi toată discuția)
Clauza fidelitate alienware alienware Ma poate ajuta cineva cu o detaliere a acestei clauze? Trebuie sa semnez un act in care este mentionata si nu stiu exact ce inseamna. Din ce am citit in ... (vezi toată discuția)
Respectarea clauzei de fidelitate din cim oana_iacob77 oana_iacob77 Esti angajat si ai prevazut in CIM clauza de fidelitate dar nu ai prevazut clauza de neconcurenta. Vreau sa deschid o firma cu domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)