Buna seara. Sunt inundata an de an (anul acesta deja a 3-a oara !) de la o conducta de scurgere aflata sub pardoseala garsonierei de la etajul de deasupra. Este vorba de o conducta care dupa ce face un cot, ajunge la un moment dat in coloana pe verticala, a blocului. Proprietara de deasupra pretinde ca ar fi o conducta comuna, deci de competenta Asociatiei s-o repare, iar Asociatia afirma ca acel segment de conducta este in folosinta exclusiva a respectivei garsoniere si ca atare nu o repara. Desigur, acel segment de conducta se afla pe orizontala, sub pardoseala garsonierei. Acesta ar fi argumentul. Totusi, un instalator i- spus Proprietarei ca acea conducta e comuna. Cine trebuie s-o inlocuiasca ? Va rog un raspuns urgent..Nici nu inchid apa, nici nu repara deasupra si ploua in casa.
Thran. Va multumesc pentru sugestie. Am sa incerc aceasta varianta cu o solicitare in scris si o copie semnata de primire. Eventual, prin avocat...Probabil ca va refuza sa-mi dea un raspuns in scris, in sensul indicat, dar, voi incerca. Pur si simplu nu mai am putere sa lupt cu astfel de specimene.
Parti comune ?
danican
Buna ziua ! Sunt confruntat cu o situatie ciudata...in blocul nostru , de tip vechi , atipic , teava de scurgere de la cada trece , spre conducta ... (vezi toată discuția)