avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S-a procedat corect in cazul concedierii mele?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S-a procedat corect in cazul concedierii mele?

Buna ziua!
Pe data de 8.12.2014 mi-am depus cererea pt efectuarea a 17 zile de concediu de odihna ramase neefectuate pe anul 2014. Astazi, in data de 11.12 primesc de la serviciu o notificare prin care sunt anuntata ca incepand cu data de 15.12.2014 mi se acorda un preaviz de 20 zile lucratoare datorita masurilor de reorganizare a societatii; Altfel spus, mi s-a anulat concediul de odihna. Mai mult decat atat, mentionez ca perioada de preaviz se suprapune cu perioada sarbatorilor de iarna in care la noi, la serviciu, nu se lucreaza, fiind trecuta in contractul colectiv de munca al societatii.
Este acest procedeu legal, sau nu?
Cel mai recent răspuns: Carmen2806 , utilizator 15:45, 11 Decembrie 2014
freeelis a scris:

daca aveti o alta optiune a datei de incetare o puteti posta.

Nu am. Nu imi dadeam seama de ce au aparut doua date diferite. E posibil ca dl. Tudorvaleriu sa fi omis zilele din 2015 in calculul facut.
Probabil , sau a luat in calcul data de 11.12.2014 - cand i s-a comunicat instiintarea de preaviz.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada de preaviz danuttunad danuttunad Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in preaviz iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Am programat concediu de odihna la compania la care lucrez conform prevederilor legale si ... (vezi toată discuția)