avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plasare forta de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plasare forta de munca

cine stie ce firme de plasari de munca sunt fara sa fie tepari?
sau de plasare internationala de munca ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 30 Decembrie 2014
In Legea 156/2000 art.8 - Societatile functioneaza cu acreditare de la Ministerul Muncii,deci suspendarea acreditarii duce la oprirea activitatii. In HG850/2002 art.8 din Legea 156/2000 este abrogata. Practic art.17 din Constitutie - Protectia cetatenilor romani in stratinatate este fara efect, singura lege a fost mutilata.
Ultima modificare: Marți, 23 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cred ca confundati termenii.
Nu este nici o confuzie, am toate monitoarele oficiale, tot parcursul actelor in format PDF. Asa ca aceste firme cu complicitatea politica sunt o mare tzeapa. Si doar simpla lecturare a contractelor scoate in evidenta tzeapa. Astupa si cea mai ramas din Legea 156/2000.
Din pacate , nu mi-ati raspuns la intrebarea pusa si nu voi intra intr-o polemica deluzorie cu dvs pe alte aspecte care exced acest topic.
Am specificat articolul din HG850/2002 prin care se abroga acreditarea acestor societati. Este abrogat si obligativitatea contractului in limba romana. Si multe alte obligatii sunt abrogate.

Alte discuții în legătură

Despre firme si contracte de munca cimbru cimbru am 2 intrebari;1)vrem sa plecam ca si cuplu in strainatate la munca si vreau sa stiu cum verific o firma cat e de legala,ok,ce cheltuieli corecte ... (vezi toată discuția)
Hotarare de guvern, o lege iese de sub controlul statului vulturu39 vulturu39 In anul 2000 apare Legea 156 publicat in MO nr. 364 \\\\"Lege privind protectia cetatenilor români care lucreazã în strãinãtate\\\\". Capitolul II - ... (vezi toată discuția)
Acreditare itm ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu procedura pentru obtinerea acreditatii itm pentru o firma cu caen 7810-Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de ... (vezi toată discuția)