avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Important- credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Important- credit prima casa

Buna ziua. Sunt mama unui copil minor si intenționez sa divortez. In prezent, venitul meu este indemnizația creștere copil in valoare de 900lei. Vreau sa stiu dacă este posibil ca, după divorț, având copilul in creștere, pot solicita credit PrimaCasa? Care ar fi estimativ valoarea creditului, in cazul in care este posibil, si perioada de plata sau rata lunara? Menționez ca am 27 ani, dacă este important iar copilul are 1an6luni.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:20, 18 Octombrie 2017
Bună ziua.m-ar interesa dacă pot face credit prima casa dacă sunt în concediu creștere copil?menționez ca venitul este de 1400 de Ron. Am 26 de ani iar copilul are 12 luni.
Aveti contractul de munca suspendat pe perioada cat sunteti in concediu pt ingrijirea copilului, asa ca nu puteti face credit pt prima casa. apoi si daca era salariu, e prea mic pt a contracta ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale si executarea silita lukyan171 lukyan171 Buna as dori sa stiu ce trebuie sa fac daca am primit o instiintare de executare silita, in 2007 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 4000 ron de ... (vezi toată discuția)
Divort sindilaru sindilaru Buna ziua, as avea si eu o nelamurire: sunt casatorita de 2 ani, am un baietel de 11 luni, locuim la casa parintilor mei(ei nefiind in tare). As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Credit la banca MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ... ma numesc Marius si acus 2 ani de zile am lucrat la o firma si am vrut sa scot un credit de la o banca. Am fost trecut in concediu fara salar timp de ... (vezi toată discuția)