Buna ziua! Mama mea a intrat intr-o incurcatura cu o asociatie de locatari din Mun. Curtea de Arges !
Administratora ( prietena de familie ) a predat mamei mele printr-un proces verbal simplu (nu notarial , fara stampila asociatiei ) registrul de casa, chitantierele si un sold faptic de 80 lei , pentru ca mama mea sa ii tina locul ca si casiera pe o durata de 1-2 saptamani, timp in care dna.
Administratora va lipsi datorita unor probleme medicale . In prima saptamana mama mea a incasat la sediul asociatiei sume datorate de catre locatari,le-a inregistrat in registrul de casa si a facut plati catre furnizori ! In aceasta saptamana a incercat sa contacteze Administratora dar aceasta nu i-a raspuns la telefon, mama mea afland ca de fapt aceasta nu mai are de gand sa ocupe aceasta functie in cadrul asociatiei si ca mama mea ar trebui sa efectueze calculul contabil al asociatiei !
Mama mea ar dori sa predea actele primite de la Administratora, dar Presedintele asociatiei refuza acest lucru declarand ca el "nu le are cu contabilitatea '' ! Mentionez ca mamei mele, desi i s-a promis , nu i s-au facut formele legale de catre Asociatie !
Va rog sa imi spuneti ce am putea face sa iesim din aceasta situatie neplacuta in care mama mea a intrat din dorinta de ajuta o cunostiinta !
Mama mea are vre-o raspundere legala ?
Daca domnul Presedinte al asociatiei nu doreste sa preia documentele prin proces verbal de predare-primire, unde le poate duce mama mea ?
Va Multumesc Anticipat !
Nu va complicati, vin ei sa preia actele, ca nu va cer de mancare, dar cand este sa predati nu uitati de PV in 2 exemplare cu tot CNP si date din CI a celui care le primeste, semnatura si stampila presedintelui.
Va multumesc mult pentru toate informatiile furnizate ! Astazi presedintele asociatiei a preluat prin proces verbal toate documentele , prezenta a fost si o doamna care se ocupa de alta asociatie care a confirmat corectitudinea incasarilor/platilor facute de mama mea !