avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot fi cenzor?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot fi cenzor?

Buna ziua.Am o intrebare:daca veche administratie a fost demisa (administrator cenzor presedinte etc),si s-a ales noul presedinte noul administrator..pot cere sa fiu cenzor in ideea in care locuiesc pe scara cu pricina si am liceu terminat si o posliceala de asistent de gestiune financiar -contabil si sunt si studenta an 2 drept?Nu vb de a face parte doar din comisia de cenzor ci de a fi cea care semneaza pe lista de intretinere..pt ca vreau sa controlez actele lunar...sa fim siguri ca nu se fac palti nejustificate..Multumesc
Cel mai recent răspuns: Chesu Petre , utilizator 19:02, 19 Iulie 2009
Ciuliti un pic urechea pe strada, prin piete, prin magazine, prin cafenele, prin spitale, prin scoli (aoleu!!!!!!!), pe la TV...pe unde sa mai zic?...pretutindeni.....si o sa constatati ca e destul....de grav. Dar, intr-adevar, nu e cazul sa lungim discutia despre limba romana....asta am discutat-o numai asa...tangential....ca nu ne mai intelegeam aici, scriind in romaneste, cum e cu problemele din asociatii....:)
Pentru d-nul felix 34 :
Multumesc pentru corectura, am puterea sa recunosc ca am anumite lipsuri , dar, alunecam pe linga subiect si aici din pacate am totusi dreptate . Se pare ca ptr. anumite persoane aceste greseli sunt cu mult mai importante decit subiectul in sine . Tin sa atrag atentia ca nu am adus in discutie studiile decit pentru a sublinia faptul ca legea cere asa ceva in cazul in care ad. gen. alege o persoana ce nu face parte dintre proprietarii asociatiei, pentru functia de cenzor "sef" al comisiei de cenzori, alesi tot in adunarea generala, dar care sunt totusi proprietari . Aici era problema si pentru ca nu fac parte din categoria "arici" renunt eu la aceasta discutie in contradictoriu . Tin sa multumesc tuturor celor care , intelegind tema/ideea acestui forum se rezuma la a deschide portile informatiei, iar eu cel care nu am" acele studii " plec capul in fata celor care au .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor elabucur_2007 elabucur_2007 Buna seara Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are un cenzor si ce remuneratie poate primi pentru gestionarea a 133 de apartamente. Pentru a putea indeplini ... (vezi toată discuția)
Cenzor tintin tintin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare. Multumesc (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie- obligatoriu? cristinaconst cristinaconst Daca Asociatia nu \"foloseste\" un cenzor, este ilegal? Daca da, singura \" pedeapsa\" ( contraventie) se da conform Legii 230, de catre organele primariei ... (vezi toată discuția)