avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot fi cenzor?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot fi cenzor?

Buna ziua.Am o intrebare:daca veche administratie a fost demisa (administrator cenzor presedinte etc),si s-a ales noul presedinte noul administrator..pot cere sa fiu cenzor in ideea in care locuiesc pe scara cu pricina si am liceu terminat si o posliceala de asistent de gestiune financiar -contabil si sunt si studenta an 2 drept?Nu vb de a face parte doar din comisia de cenzor ci de a fi cea care semneaza pe lista de intretinere..pt ca vreau sa controlez actele lunar...sa fim siguri ca nu se fac palti nejustificate..Multumesc
Cel mai recent răspuns: Chesu Petre , utilizator 19:02, 19 Iulie 2009
Ma tot minunez de ce va tocmiti unde este lege...Cine a citit cunoaste prev. L.nr. 230/2007 care la Cap IV, art. 21 (1) si (2), se exprima clar. Nu vreau sa citez din lege; fiecare sa caute sa o citeasca. O poate gasi la www.cartea mea.ro. Sau: www.LibrariileOnline, sau pe internet. Numai sa vrea sa o citeasca. Din cate vad, multi dintre cei care se baga in vorba, nu au citit legea care guverneaza asociatiile de propietari. Apar termeni absolut grotesti! De exemplu: "...daca v-a candida in urmatoarea ad.grala. ca cenzor". Trecand peste:eu voi candida, tu vei candida, (nu v-ei) (!), el VA,nu v-a, candida samd. Verbul "a candida" arata ca cineva doreste a-si pune candidatura intr-o alegere. Ce nu este cazul in asociatia la care ne referim. Aici, in speta, se fac una sau mai multe propuneri de catre propietari, si, in urma votului, este aleasa COMISIA DE CENZORI .Cel care are mai multe voturi din cei alesi in comisie, poate ocupa functia de PRESEDINTE AL COMISIEI DE CENZORI, nu de cenzor sef cum inventeaza cineva o functie care nu este prev. de lege. Cum este si logic, nu poate fi "ales cineva din afara blocului" , persoana care nu are drept de participare la aceste lucrari. Acela poate numai sa fie angajat Citind Legea nr. 230/2007, din art. amintit de catre mine, se poate retine diferenta intre "a alege" si "a fi angajat".
Cineva numeste ad.grala. "organul tutelar al asociatiei". Termen inventat, din necunoasterea legii.
Un utilizator care face corecturi gramaticale a uitat ca fraza se incepe cu itera mare si deasemenea dupa punct.
Punct ! Dupa care semnez,tonyyyy.
Mai degraba ar fi necesar un psiholog sau un educator la aceste Asociatii; si restul, oameni.
noroc ca mai sunt persoane care citesc www.cartea mea.ro. Sau: www.LibrariileOnline, sau pe internet. si ne mai invata conjugarea verbelor..parca asa se spune nu?..dle tonyyyy,(asa se scrie tony?)
Cred ca e bine sa intrati pe un forum literaL aici il citati pe dl adrian.Veniti cu ..opera personala..este mai profitabil pt ceilalti 'anagramati care nu stiu ..conjugarea
tonyyyy a scris:

Ma tot minunez de ce va tocmiti unde este lege...Cine a citit cunoaste prev. L.nr. 230/2007 care la Cap IV, art. 21 (1) si (2), se exprima clar. Nu vreau sa citez din lege; fiecare sa caute sa o citeasca. O poate gasi la www.cartea mea.ro. Sau: www.LibrariileOnline, sau pe internet. Numai sa vrea sa o citeasca. Din cate vad, multi dintre cei care se baga in vorba, nu au citit legea care guverneaza asociatiile de propietari. Apar termeni absolut grotesti! De exemplu: "...daca v-a candida in urmatoarea ad.grala. ca cenzor". Trecand peste:eu voi candida, tu vei candida, (nu v-ei) (!), el VA,nu v-a, candida samd. Verbul "a candida" arata ca cineva doreste a-si pune candidatura intr-o alegere. Ce nu este cazul in asociatia la care ne referim. Aici, in speta, se fac una sau mai multe propuneri de catre propietari, si, in urma votului, este aleasa COMISIA DE CENZORI .Cel care are mai multe voturi din cei alesi in comisie, poate ocupa functia de PRESEDINTE AL COMISIEI DE CENZORI, nu de cenzor sef cum inventeaza cineva o functie care nu este prev. de lege. Cum este si logic, nu poate fi "ales cineva din afara blocului" , persoana care nu are drept de participare la aceste lucrari. Acela poate numai sa fie angajat Citind Legea nr. 230/2007, din art. amintit de catre mine, se poate retine diferenta intre "a alege" si "a fi angajat".
Cineva numeste ad.grala. "organul tutelar al asociatiei". Termen inventat, din necunoasterea legii.
Un utilizator care face corecturi gramaticale a uitat ca fraza se incepe cu itera mare si deasemenea dupa punct.
Punct ! Dupa care semnez,tonyyyy.
daca tot v-ati apucat de criticat modalitatile de prezentare a textelor fiecaruia dintre noi, poate n-ar fi rau sa va faceti autocritica ... numele de persoane se scriu cu litera mare, domnule tonyyyyyyyyyyy (sau citi Y or fi, ca unul era suficient, ca sa nu spun ca ar trebui sa folositi nume romanesti, nu straine, Y-ul nefiind o litera specific romaneasca). v-ati scris pina si numele de pe forum cu minuscula, domnule tonyyyy
poate ne faceti si un instructaj referitor la scriere ... italica sau nu, bolduita (neologism) sau nu, etc.
in concluzie, ar trebui sa va uitati in propria curte inainte de a trage de urechi colegii de forum. asta am facut si eu mai devreme ... am corectat pe unul care a sanctionat pe altcineva de greseli gramaticale dar a gresit el insusi in aceasta privinta. dealtfel, acesta este un forum pe o anumita tema "asociatii de proprietari/locatari" nu un forum literar. daca nu va convin aceste greseli gramaticale sau de prezentare, nu va retine nimeni sa ne onorati cu prezenta, deorece nimeni nu va sanctioneaza daca nu mai intrati pe aici, la fel cum nimeni nu va premiaza daca postati multe mesaje. este doar vointa dvs si va vom respecta dorinta de a fi sau nu prezent pe acest forum. :)
vorba lui Iisus ... " cine nu are pacate sa arunce primul cu piatra !" sper ca nu este nevoie sa va spun si contextul in care a spus asa ceva si sper ca ati inteles ce trebuia sa intelegeti, nu numai ceea ce vreti dvs
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2009
ContSters61266, utilizator
numele..da...ID se scriu cum doresti..

Alte discuții în legătură

Cenzor elabucur_2007 elabucur_2007 Buna seara Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are un cenzor si ce remuneratie poate primi pentru gestionarea a 133 de apartamente. Pentru a putea indeplini ... (vezi toată discuția)
Cenzor tintin tintin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare. Multumesc (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie- obligatoriu? cristinaconst cristinaconst Daca Asociatia nu \"foloseste\" un cenzor, este ilegal? Daca da, singura \" pedeapsa\" ( contraventie) se da conform Legii 230, de catre organele primariei ... (vezi toată discuția)