Acum a-ti inteles ?se scrie "Acum ati inteles ?"
.domnule chesu petre ...
nu se prevede nicaieri in mod expres ca acest cenzor trebuie sa fie obligatoriu proprietar. la fe si administratorul, ambii pot sa fie alesi din afara blocului, fie o societate de administrare, fie persoana particulara cu atestat, fie PFA
apropo de studii terminate ... degeaba ati terminat dvs studiile, ca nu se cunoaste.
Sunt deacord cu dv pe jumatatea. Dar cititi ce am subliniat. Nu poate fi ales nimeni din afara asociatiei pentru ca la adunarea generala participa proprietarii din asociatia respectiva si acestia au dreptul sa candideze, sa aleaga si sa fie alesi in organele de conducere ale asociatiei. Administratorul indiferent ca este din asociatie sau din afara asociatiei nu este ales ci este angajat ( cu contract de munca, conventie, etc ) de catre comitet reprezentat de presedinte. Cenzorul poate fi ales in adunarea generala daca este membru al asociatiei respective ( si trebuie sa aiba minim studii medii), altfel este angajat de catre acelasi comitet prin presedintele asociatiei (si trebuie sa aiba studii de specialitate - membru CECCAR).
Si-am mai subliniat ceva legat de studii care nu-si are locul aici mai ales din partea unui om ca dv care mai studiaza, care inca mai invata .
Bafta la examene !
aratati-mi cu citat/e unde este interzisa angajarea administratorului si a cenzorului/lor din afara unei asociatii, va rog
Nu poate fi ales nimeni din afara asociatiei pentru ca la adunarea generala participa proprietarii din asociatia respectiva si acestia au dreptul sa candideze, sa aleaga si sa fie alesi