avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot fi cenzor?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot fi cenzor?

Buna ziua.Am o intrebare:daca veche administratie a fost demisa (administrator cenzor presedinte etc),si s-a ales noul presedinte noul administrator..pot cere sa fiu cenzor in ideea in care locuiesc pe scara cu pricina si am liceu terminat si o posliceala de asistent de gestiune financiar -contabil si sunt si studenta an 2 drept?Nu vb de a face parte doar din comisia de cenzor ci de a fi cea care semneaza pe lista de intretinere..pt ca vreau sa controlez actele lunar...sa fim siguri ca nu se fac palti nejustificate..Multumesc
Cel mai recent răspuns: Chesu Petre , utilizator 19:02, 19 Iulie 2009
Domnule/ doamna felix 34,
Ce nume aveti !!!... Banuiesc ca felix (cu f mic si un singur x) este numele de botez si cel de familie este 34, nu?
O fi nume romanesc - romanesc ? Ma intreb si eu, precum Domnia Voastra, care neavand ce face, S-a minunat de numele tonyyyy. Contunuaiti ca ma distreaza ! tonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (SIC)
se pare ca nici macar acum nu ati inteles ce trebuia sa intelegeti:stunned:
v-ati legat de inceputurile de propozitie (ca ar trebui incepute cu majuscule) dar nu v-ati uitat in "curtea" dvs ca ati folosit minuscule la nume, chiar si la al dvs.
daca tot tineti atit la eticheta limbii romane, fiti un bun exemplu si urmati toate regulile academiei romane.
insa, va repet ... acesta nu este un forum literar, ci un forum pentru dezbaterile de idei pe o tema data, unde nimeni nu ar trebui sa fie ciufulit pentru greseli de ortografie, gramatica, editare, etc. pe acest forum intra multe persoane, de diferite educatii, culturi, de diferite nationalitati, etc ... si nu putem avea aceleasi pretentii academice din partea tuturor. punct.
in speranta ca ati inteles (in sfirsit) ce trebuia sa intelegeti, inchei aici orice discutie in contradictoriu cu dvs pe aceasta tema. punct.
Acum daca tot am dat solutii care mai de care mai reusite la problema cenzorului, (virgula) trebuie sa recunoastem ca ne prinde bine tuturor si cate o observatie la felul neglijent cum ne exprimam aici pe forum. (punct)
Fiecare dintre noi mai greseste si elegant ar fi sa recunoastem macar in sinea noastra ca am gresit. (punct)
Am tradus si eu cateva semne de punctuatie din solidaritate cu @felix34 ! (semnul exclamarii )
felix34 a scris:

se pare ca nici macar acum nu ati inteles ce trebuia sa intelegeti:stunned:
v-ati legat de inceputurile de propozitie (ca ar trebui incepute cu majuscule) dar nu v-ati uitat in "curtea" dvs ca ati folosit minuscule la nume, chiar si la al dvs.
daca tot tineti atit la eticheta limbii romane, fiti un bun exemplu si urmati toate regulile academiei romane.
insa, va repet ... acesta nu este un forum literar, ci un forum pentru dezbaterile de idei pe o tema data, unde nimeni nu ar trebui sa fie ciufulit pentru greseli de ortografie, gramatica, editare, etc. pe acest forum intra multe persoane, de diferite educatii, culturi, de diferite nationalitati, etc ... si nu putem avea aceleasi pretentii academice din partea tuturor. punct.
in speranta ca ati inteles (in sfirsit) ce trebuia sa intelegeti, inchei aici orice discutie in contradictoriu cu dvs pe aceasta tema. punct.

Nu cred ca aveti dreptate. Indiferent unde vorbim sau scriem, chiar si atunci cand injuram trebuie sa fim atenti la cuvantul scris sau rostit. El face parte din limba noastra si limba nostra este unul din elementele de identitate nationala. Nu ma faceti sa spun ca cine nu-si cunoaste limba, n-o vorbeste si n-o scrie corect, a sarit peste niste etape foarte necesare in formarea gandirii personale. Nu vedeti ce haos lingvistic se petrece in jurul nostru? Nu credeti ca e bine, cu orice prilej ni se iveste, sa sarim pentru salvarea limbii noastre? Cine a spus ca a-ti cunoaste limba este o dovada concreta de patriotism?
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2009
elga50, moderator
Adevărul e la mijloc.
1) Puţini au o îndemânare suficientă în folosirea tastaturii, astfel încât greşelile sunt inerente când te grăbeşti. Prea mult timp nu avem să zăbovim pe forum.
2) Sunt într- adevăr greşeli care provin din nestăpânirea limbii române, dar nu cred că este cazul să ne admonestăm ; nu se apucă nimeni să înveţe acuma şi se crează impresia de jigniri inutile.
3) Din păcate am fost prea mult becalizaţi, băsescizaţi şi CVT-izaţi. Dacă facem un « studiu sociologic » vom constata că aprox. 30% din forumişti întrunesc- mai mult, sau mai puţin- toate cele trei calităţi. Dacă extrapolăm la întreaga societate românească, nici nu este aşa de grav.

Alte discuții în legătură

Cenzor elabucur_2007 elabucur_2007 Buna seara Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are un cenzor si ce remuneratie poate primi pentru gestionarea a 133 de apartamente. Pentru a putea indeplini ... (vezi toată discuția)
Cenzor tintin tintin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare. Multumesc (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie- obligatoriu? cristinaconst cristinaconst Daca Asociatia nu \"foloseste\" un cenzor, este ilegal? Daca da, singura \" pedeapsa\" ( contraventie) se da conform Legii 230, de catre organele primariei ... (vezi toată discuția)