aveti dreptate ... trebuia sa-mi cer scuze ca mi-am permis sa contest calculul intretinerii, ca nu m-am lasat dat afara de pe proprietatea dumnealui (biroul asociatiei de proprietari), ca am venit la birou fara a fi sub influenta bauturilor alcoolice, ca cei care vin in vizita si stau peste noapte la el mi-au ocupat locul de parcare (la ora 23 am sunat la politie reclamindu-l pe respectivul si a venit cu scandal presedintele ca s-a trezit respectivul cu telefon sa-si mute parcarea si l-a trezit si pe el).
daca dvs procedati asa cum ati scris
"nu participati la varuitul pomilor din fata blocului, nu participati la adunarile generale, aruncati hartii si gunoaie pe partile comune, pune-ti manele la maxim, nu sunteti prietenos cu batranelele din fata blocului,ocupati locul de parcare al altui vecin"
este problema dvs, dar eu chiar nu sint asa. stau aici de peste 30 de ani (timp in care nu am avut niciun fel de discutii in contradictoriu cu niciun vecin), iar individul, sosit in bloc de 2 ani, deja a avut probleme conflictuale cu 6 vecini din 45.
si ... DA , aveti dreptate ...
-nu am mai participat la nici o adunare generala pentru ca discutiile sa nu degenereze in cearta in momentul in care aduceam argumente din legea 230 si HG 1588 la nenumaratele incalcari ale acestor documente
-nu am iesit la varuitul pomilor sau la alta treaba administrativa, la fel cum nu a mai iesit niciun vecin de cind a preluat acest individ presidentia asociatiei, ca nu se poate discuta cu el. din cauza asta 2 membrii de comitet si-au dat demisia si si-a ales el doi aplaudaci fara coloana vertebrala, care nu cricnesc in fata lui. si asta in conditiile in care ei au fost alesi in adunarea generala si numai aduncarea generala putea numi alti 2 membri in CE
cit priveste manelele, atitea hirtii de 100 ron sa aveti dvs in buzunar cite manele am eu in calculator si pe MP3-urile de la masina, si cite manele ascult eu din proprie initiativa, nefortat de imprejurari :D
si apropo de situatia de la noi ... administratorul care l-a sustinut si-a dat demisia la 1/2 de an dupa ce a preluat acest individ presidentia, dindu-si seama ce caracter infect are, iar acum a angajat o firma care tine calculele, pe nevasta-sa a pus-o casiera, cenzor este o firma . in acest fel, cheltuielile salariale s-au triplat in ultimele 18 luni de cind este presedinte. aratati-mi si mie unde s-a mai intimplat asa ceva ?