Buna ziua! Locuiesc in casa bunnicilor...impreuna cu mama mea. Dupa succesiunea casei mama mea va lua totul...eu ma inteleg foarte bine cu ea...dar nu se stie ce se va intampla in timp...Ce s-ar intampla daca dupa succesiune ea ar vinde imobilul? As mai putea locui cu ea? (chiar daca ea se opune) ? Ma gandeam la infractiunea de abandon de familie...ma apropiu de varsta de 30 de ani...si cred ca obligatia legala de intretinere inca exista...
Va multumesc!
Jurist in sensul ca sunteti absolvent de drept dar banuiesc ca nu ati profesat niciodata.In acest caZ va Inteleg daca cautati posturi de agent comercial,bodyguard sau muncitor necalificat banuiesc ca gaseati de lucru ,in domeniul juridic este mai dificil piata fiind super saturata de juristi:D.Incercati sa cautati si in alte domenii pentru a putea contribui la cheltuielili casei.
Eeeeeeeee :) am cautat de toate dar nu e...cand iti vede CV-ul si vede acolo experienta profesionala zero...e ffffoarte greu...deci sa-nteleg ca n-avem abandon de familie?
Părinții au obligația de întreținere a copiilor minori sau a celor care își continuă studiile până la maxim 26 de ani.
Ce e așa de greu de înțeles? Abandon de familie??? Asta e cu totul altceva...
Dar, în opinia D-voastră până la ce vârstă ar trebui să stea copilul în întreținerea părinților? ;)
Ar trebui părinții obligați să-și întețină copiii pe toată durata vieții???
PS
Poveștile cu „nu găsesc loc de muncă”... sunt doar povești, atâta timp cât există încă anunțuri de angajare afișate prin te miri ce locuri.... :)
Studenti
Floare221
As dori, daca se poate, sa aflu un raspuns specializat in legatura cu o problema de familie:
Daca o familie (destul de instarita) are un singur copil, de 22 ... (vezi toată discuția)