avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sesizare, reziliere contract dupa o ora de la semnare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sesizare, reziliere contract dupa o ora de la semnare

doresc sa aduc o problema cu vodafone ,am semnat un cntract,ca primarul ,pentru un telefon o cartela,cu prelungire pe doi ani la tableta contractul pos.nr.14760946 cu 50 ron pe 24 de luni ,dupa o ora ma antorc la mag. fac sesizare scrisa solicit rezilierea contractului din 29 01 2015 pe 30 01 2015 alta sesizare cu n r.13183187 ,vorbesc cu andreea robot minute bune ,cu oeratori ,fara succes,reclamatii la opc..nr,. inreg.2316/11 02 2015,,raspunsul dupa 30 zile am primit factura in care apare si tableta pe contractul contestat,va rog ma poate ajuta cineva ca legea 449/2003 este ambigua .
Cel mai recent răspuns: gruiaiordan , utilizator 11:24, 22 Februarie 2015
va multumesc pentru timpul acordat o,. k,.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie telefon mobil pepelutza pepelutza Mon, August 16, 2010 1:16:01 PM garantie ... From: Pepelea Vlad <pepelutza@yahoo.com> [Chat now] ... View ... (vezi toată discuția)
Orange Petrina l Petrina l Bună seara, scuzați deranjul vin și eu cu o problema : tatăl meu a fost sunat de un operator de la Orange dacă dorește o tableta cu doar 80 lei ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament Steica Steica pot inchide un abonament care a fost prelungit prin telefon fara a platii penalitati mentionez ca am solicitat un contract pe hartie dar nu am primit nimic (vezi toată discuția)