Este legal ca un asistent maternal sa aiba pe contract de munca 8 ore/zi durata normei de lucru,iar in fisa postului -cum e si in realitate -program permanent?
este legal mi se ceara sa fac cerere pt concediul de odihna,iar in realitate sa nu imi iau concediu si sa nu primesc nici bani pe acel concediu?
ALIOSA
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
doinasaba. Noi suntem intr un sindicat, au fost câteva procese, le am castiga pe toate in primă instanță. CJ si DGASPC au făcut recurs Curtea de Apel au anulat sentința favorabilă si corectă pe motiv ca am stiut conditiile.Trebuie să spun că sunt din Prahova,Este suficient, nu? Intenționez sa mai încercăm inca o dată! Vrem sa punem un pic diferit problema.Pentru orice ajutor ,va multumesc
Concediu odihna
pycone80
buna ziua.ma numesc catalin.sunt angajat la o societate din 7.10.2011 si pana in prezent.as dori sa stiu daca patronul este obligat sami dea banii pe concediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
pycone80
sunt angajat al unei societati romane de 1 an jumatate,dar activitatea se desfasoara pe teritoriul frantei.in acest interval de timp nu am beneficiat de CO. ne ... (vezi toată discuția)