avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna la un asistent maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna la un asistent maternal

Este legal ca un asistent maternal sa aiba pe contract de munca 8 ore/zi durata normei de lucru,iar in fisa postului -cum e si in realitate -program permanent?
este legal mi se ceara sa fac cerere pt concediul de odihna,iar in realitate sa nu imi iau concediu si sa nu primesc nici bani pe acel concediu?
Cel mai recent răspuns: ALIOSA , utilizator 14:13, 28 Aprilie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
doinasaba. Noi suntem intr un sindicat, au fost câteva procese, le am castiga pe toate in primă instanță. CJ si DGASPC au făcut recurs Curtea de Apel au anulat sentința favorabilă si corectă pe motiv ca am stiut conditiile.Trebuie să spun că sunt din Prahova,Este suficient, nu? Intenționez sa mai încercăm inca o dată! Vrem sa punem un pic diferit problema.Pentru orice ajutor ,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna pentru asistentii maternali e ca si inexistent ALIOSA ALIOSA Asistentii maternali sunt salariati ai DGASPC-urilor si cu toate acestea NU au dreptul la concediu de odihna. In codul muncii se spune ca au dreptul la CO ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna pycone80 pycone80 buna ziua.ma numesc catalin.sunt angajat la o societate din 7.10.2011 si pana in prezent.as dori sa stiu daca patronul este obligat sami dea banii pe concediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua pycone80 pycone80 sunt angajat al unei societati romane de 1 an jumatate,dar activitatea se desfasoara pe teritoriul frantei.in acest interval de timp nu am beneficiat de CO. ne ... (vezi toată discuția)