avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine verifica asociatiile de proprietari?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine verifica asociatiile de proprietari?

buna ziua,

am o problema cu asociatia de proprietari si am sesizat primaria.
dar am primit raspuns ca cei de la primarie nu mediaza in cazurile conflictuale, ei au atributii doar de consiliere si indrumare si ca trebuie sa ma adresez organelor abilitate.
cine sunt aceste organe abilitate?
cine poate verifica daca asociatia de proprietari functioneaza si aplica legea 230/2007, lege dupa care ar trebui sa functioneze?

Va recomand sa va adresati - in scris (2 ex) sectiei de politie de care apartineti. Descrieti pe larg ce ne-ati scris pe forum. Aratati ca blocul detine spatii special amenajate in scopul uscarii rufelor, aratati si celelalte aspecte - acoperirea geamurilor, udarea si stropirea geamurilor si peretilor, crearea unei privelisti urate prin atarnarea rufelor pe laterala blocului.
Asa cum s-a mai spus, fiecare Consiliu Local are emisa cate o Hotarare (HCL) care interzice uscatul rufelor in balcoane-logii si mai ales atarnate asa cum ziceti.
Si noi am dus munca de lamurire cu o doamna care parca vroia sa ne arate cat de gospodina este prin afisarea, mai ales a lenjeriei intime...
andreeaene a scris:

ce numar are hclm-ul?




Daca ne precizati date relevante referitor la localitatea de domiciliu,poate ne informam despre numarul HCLM


Bucuresti, sector 3.
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2015
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fatada blocului andreeaene andreeaene Buna ziua, Imi poate spune, va rog, cineva daca exista vreo lege unde sa se indice ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faci pe fatada blocului? Am o ... (vezi toată discuția)
Sarme uscat rufe la bloc-prevederi legale nicolae80 nicolae80 Buna ziua, M-am mutat de curand la bloc...mare greseala :). Am gasit niste sarme de rufe prinse de peretele lateral al vecinului, dar care dau exact sub ... (vezi toată discuția)
Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)