avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperari creante

am de platit la eos doua creante cedate de bcr si brd si nu stiu de ce eos imi cere toata suma datorata bancii cu toate ca suma a fost acoperita de politele de asigurare semnate in contractul cu bancile respective am un exemplu kruk mi-a recuperat o creanta la banca romaneasca si nu platesc decat diferenta dintre polita de asigurare si datorie De ce?
Cel mai recent răspuns: ancut75 , utilizator 10:10, 14 Aprilie 2015
iar daca oamenii aia sunt total pe langa problema oare cum de nu au avut pana in 2014 autorizata activitatea de colectare debite, desi au desfasurat asemenea activitati, au incasat plati etc? am solicitat la ONRC certif constatator
Multumesc, "am planuri pe toate planurile"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate o firma din polonia sau luxembourg sa cumpere credite neperformante?? ancut75 ancut75 Buna ziua, Cum poate o firma din Polonia sau Luxembourg sa cumpere credite neperformante de la societati bancare din Romania? NU sunt conditii legale ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta-dobanzi in continuare maris331 maris331 Buna ziua Avnd in vedere ca o banca cesioneaza un credit platit cu intarziere ,SRL ul care a preluat creanta mai poate calcula dobanzi? (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante/debitor - raport juridic comercial sau civil? ContSters257414 ContSters257414 intr-o postare mai veche gasim urmatoarea opinie: [i]\\"Insa...parerea mea este ca o astfel de cesiune de creanta-catre o societate de recuperari creante ... (vezi toată discuția)