avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bani platiti pentru nimic.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bani platiti pentru nimic.

De ce trebuie sa platesc la asociatia de proprietari o suma pe luna pentru un apartament proprietate, in care nu locuieste nimeni?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:53, 17 Aprilie 2015
Mai pe romaneste, se spune ca - cap sa ai, minte ce-ti mai trebuie?

Pune apartamentul sa faca bani, prietene. I-a si-l renoveaza, pune-l la doua ace si-l inchiriezi la o familie (aici ai grija, multi sunt tzepari si in loc sa castigi, mai mult pagubesti) pe termen lung. Nu uita sa inchei un contract de administrare pe care il vizezi la ANAF. O sa achiti si-acolo ceva, dar esti protejat impotriva unor excroci care de-abia asteapta un "fazan" care nu stie ce sa faca cu o proprietate cazuta din cer.
Noi aici incercam sa-ti dam niste sfaturi. Vrei sa le accepti - foarte bine. Nu vrei sa ne bagi in seama - este si mai bine, insa cand o sa-ti dai seama de eroare, o sa fie cam tarziu.

Apoi, schimba-ti meseria. Treci pe administrare imobile, sa vezi ce bine este. Curge banu' de nu o sa mai stii ce sa faci cu ei... Repet - cap sa ai, minte ce-ti mai trebuie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere ContSters50658 ContSters50658 As dori sa stiu, daca am centrala proprie si contorizare individuala apa rece, sigur pe banii mei toate, nu ar trebui reduse proportional si cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Obligatii la plata intretinerii Richards Richards Am mostenit,impreuna cu sora mea,un apartament situat la etajul1 dintr-un bloc fara parter,dotat cu apometre.De peste un an,nu locuieste nimeni acolo si avem ... (vezi toată discuția)
Acoperisul, parte comuna ivanvintilica ivanvintilica Buna seara. Locuiesc intr-un bloc cu 140 apartamente pe o scara cu P+4 etaje.Ocup un apartament la etajul4. Problema mea este ca izolatia de sus s-a deteriorat ... (vezi toată discuția)