avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Interzicerea intrarii oamenilor in cimitir de catre ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Interzicerea intrarii oamenilor in cimitir de catre Oana Zavoranu prin paznici angajati

Nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva.
Cum este posibil sa interzici intrarea in cimitir a oamenilor care vin de Pastele Blajinilor la mortii lor?
Stau sa ma intreb ce se intampla daca eram eu acolo intrucat m-as fi suparat teribil.
Cum sa imi interzica cineva sa intru in cimitir?

Stie cineva daca a avut autorizatie pentru asa ceva?

Este o incalcare de de drepturi vadita daca nu a avut autorizatie.

Politia trebuia sa intervina.
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 19:29, 21 Aprilie 2015
ATATA timp cat cineva a cumparat un loc de veci acolo nu exista patron care sa interzica accesul decat daca se prevede in contract.
Daca in contract nu se prevede asa ceva este interzis de a nu se permite accesul.

Daca cineva are un cimitir personal in care nu se inmormanteaza decat anumite persoane este altceva, dar daca e un cimitir in care oricine are ingropat un mort ii este interzis sa meaga la mormantul parintilor sai nu se poate discuta decat despre un abuz.

Adica K isi poate face un cimiir privat unde sa fie ingropati proprii sai morti si nimeni sa nu aiba accese intrucat e pe terenul sau, dar daca e un cimitir privat la care s-a cumparat ceva deja e ceva extrem de grav sa nu se permita accesul.

Ministerul de interne e clar vinovat.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

ATATA timp cat cineva a cumparat un loc de veci acolo nu exista patron care sa interzica accesul decat daca se prevede in contract.




Realitatea de care sunteti atat de suparat,demonstreaza ca totusi ,daca patroana doreste se poate sa se interzica accesul apartinatorilor in cimitir ,inclusiv ca fortele de ordine sa intervina violent - fara ca autoritatea statului sa se sesiseze si sa intervina pentru restabilirea ordinii de drept
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva.
Cum este posibil sa interzici intrarea in cimitir a oamenilor care vin de Pastele Blajinilor la mortii lor?


Acolo erau doar corbi curiosi, nu oameni din categoria numita de dvs. La cat costa un loc in acel cimitir ma indoiesc ca era cineva venit pentru a aprinde o lumanare la mormantul cuiva din familie.
Ares-3 a scris:

Acolo erau doar corbi curiosi,


Nu au fost numai corbi curiosi
Este vorba despre o zi de duminica ,cand de regula lumea se mai duce la cimitir
A fost Duminica Tomi,cand apartinatorii omagiaza memoria acelora dragi,care nu se mai afla printre noi
Oricum ,a fost un spectacol de proasta factura ,in care persoane care au venit la cimitir pentru comemorare morti ,au fost pusi in situatia sa fie imbranciti,sa fie jigniti de fortele de ordine
Putem accepta ca este vorba despre cimitir privat ,dar daca ne gandim constatam ca terenul apartine domeniului public ,ca cimitirul are utilitate publica
Se putea organiza ceremonia in conditii decente restrictionand accesul in zona locului de inhumare ,dar daca noua patroana a apreciat ca este necesar sa se dea in continuare in spectacol,sa interzica accesul in cimitir inclusiv a rudelor decedatei respectiv mama acesteia,nepoti ,frate,era de asteptat sa se ajunga la situatii grotesti

Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2015
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Mormant in gradina.... Tarzan2012 Tarzan2012 Am calatorit prin tara,si mare mi-a fost mirarea sa vad cruci cu mormant pe teren privat. Aceste marminte sunt de obicei la sate izolate,unde cimitirul si ... (vezi toată discuția)
Pierderea mormantului Faragaucristina Faragaucristina Am pierdut locul de veci al mamei mele.pentru ca a expirat termenul de concesionare.acum a cumpărat altcineva locul.nu mai anunțat nu stiu ceau facut cu ... (vezi toată discuția)
O succesiunea incurcata vulpita200 vulpita200 In anul 1874 stra-stra bunicul meu a donat Primariei unui oras un teren mare, pe care ulterior Primaria a facut un cimitir. ( îngropând acolo 66 de familii) ... (vezi toată discuția)