avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul pret corectat canal+epurare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul pret corectat canal+epurare

Buna ziua,
Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza totalul din factura fara apa meteorica si se imparte la mc consumati in luna ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:54, 27 Aprilie 2015
iulianaraU a scris:
Imi puteti spune care sunt criteriile dupa care se calculeaza ?

Va sugerez sa cititi contractul incheiatr intre furnizor si asociatia dumneavoastra sau sa cautati pe site-ul furnizorului si sa vedeti mai exact cum factureaza acesta si poate gasiti explicatii.
In prezent furnizorul nostru factureaza atat apa potabila cat si canalizare apa in metri cubi si aceeasi cantitate; ai consumat 500 m.c de apa conform apometrului general, tot 500 m.c. se iau in calcul la "canalizare apa". Difera doar pretul pe metru cub.
Dar cu ani in urma furnizorul nostru factura la 500 m.c de apa potabila doar 85% din aceasta la "canalizare apa".
Care este practica furnizorului dumneavaostra?
Daca ne spuneti localitatea, poate gasim date despre furnizorul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa rece - pret / mc nicu1961 nicu1961 de ce variaza luna de luna pretul afisat la intretinere pt 1 mc de apa rece? care este pretul corect al 1mc apa rece azi 20.10.2010 ,inclusiv apa menajera ... (vezi toată discuția)
Pret mc apa rece dan_alex dan_alex Buna seara. Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)
Apa pluviala eugarizn eugarizn Buna ziua Imi poate spune si mie cineva care este pretul apei pluviale si la ce cheltuieli o putem incadra ? ma refer la Bucuresti , am ... (vezi toată discuția)