avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere

am fost intr un proces de paternitate cu cineva si am primit comunicarea ,am de platit 25 % din venitul minim pensie alimentara pe un an jumate plus cheltuieli de judecata 1200 lei eu nu realizez nici un venit in momentul de fata nu am absolut nimic care sa execute ,eu am zis sa i depun cate 200 odata la 2 sau 3 luni cum pot, mai pot fi acuzat de rea credinta??? ce mi se poate intampla???
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
si ca sa fiu on topic (pentru ca mi s-au sters comentariile off topic): domnule tata, dupa cum bine vedeti, aveti toate drepturile asupra acestui copil, fara sa va asumati nici o responsabilitate. sa ca nu va mai faceti griji ca nu munciti. nu munciti, nu puteti da bani, cand o sa aveti, o sa-i dati, vorba "tatalui" copilului meu. nu o sa se intample nimic, atat timp cat sunteti sub legislatie romaneasca. va spun eu din experineta mea de mama. doar asa, daca aveti putina inima si consideratie fata de acest copil, si va ganditi ca va creste intr-o zi si va realiza felul in care il veti fi tratat... dar astea sunt chestiuni de demnitate, si iar mi se sterge comentariul ca e off topic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui asupra unui copil provenit dintr-o relatie de concubinaj diana.andreea diana.andreea Buna ziua!Viitorul meu sot a avut o relatie cu o domnisoara, din care a rezultat un copil.ei nu au fost casatoriti, dar copilul este trecut in certificat pe ... (vezi toată discuția)
Tutela totala pilbak tunde pilbak tunde as vrea sa stiu cum pot obtine tutela totala a copilului minor,avand in vedere ca tatal nu plateste pensia alimentara ,desi am depus o plangere penala la ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara - consecinte neplata, propunere adoptie copil pisicuta33 pisicuta33 buna ziua, am si eu o neliniste.Nu am platit pensia alimentara de 2 luni iar fosta sotie ma dat in judecata eu fiint plecat din tara dar ea stia acest lucru si ... (vezi toată discuția)