Buna seara din nou.
Socrul meu a decedat si a rămas in urma lui 2 carduri de credit care sunt pline nu sunt datorii la ele si am vrea sa le închidem.
De la banca au zis ca moștenitorii trebuie sa vina personal sa le închidă,doar ca banca unde le-a făcut nu mai are sucursala in orașul nostru.El cardurile aici le-a făcut pe când aveau sucursală si aici.
Ce obligație avem noi sa umblam pe drumuri pe cheltuiala noastră si timpul nostru pentru a face acest lucru?
Socrul meu a murit in accident de mașină,poate ați auzit de șoferul de ambulanta din Botoșani.....
Pe langa restituirea cardului este posibil sa existe si comision de inchidere si atunci va trebui sa va prezentati la banca pentru restituire si plata comisionului.
Cămătari legali.Sunt sigur ca ma duc si o sa trebuiască sa mai fac un drum ca m-aș mira sa rezolv totul.Va mulțumesc la toți.Multa sănătate si drive safe.
Prezenta fizica la banci este un abuz practicat frecvent de catre aceste institutii... nu va lasati pacalit, incalca multe libertati civice...
Si din experienta:
- un card de credit NEFOLOSIT se va inchide de la sine in cca. 3 luni cu o notificare din
partea lor
- de ce? simplu: creditele sunt asigurate, adica ii costa / daca nu "miscati" bani ei nu castiga nimic, dar platesc la asiguratori... creditul devine neperformant
... treaba cu " sa va prezentati de urgenta la noi " e un bullshit romanesc... aveti probleme mai importante de rezolvat...
Dupa cum stiti, unele institutii ale statului/dar si firme private.. obliga angajati sa si faca card de salariu la anunite banci ..bancile la randul lor au contracte cu firme sau institutii...
Daca aveti contractul tatalui dvs. cu banca..puteti vedea mai multe acolo...sunt anumite clause care avantajeaza angajati....