avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificarea contorilor de apa de catre membrii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificarea contorilor de apa de catre membrii comitetului asociatiei de proprietari

Buna ziua,

Au dreptul membrii comitetului asociatiei de proprietari sa intre in apartamentele proprietarilor si sa verifice functionarea corecta sau incorecta a contorilor de apa? Intreb deoarece exista suspiciuni ca proprietarii de apartamente din blocul in care locuiesc nu transmit corect indexul catre administrator. Exista vreo lege in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:44, 12 Mai 2015
mira55 a scris:

Pai daca si articolul de legea 230/2007, care este foarte clar, il interpretati dupa ureche nu mai este nimic de spus.

Mai sus ziceti intr-un fel, iar in urmatoarea postare ziceti ca:
Am crezut ca putem discuta civilizat dar m-am inselat.

V-am intrebat frumos, De unde asemenea concluzie ? - ati raspuns in vreun fel sau nu am bagat eu de seama?
Veniti cu argumente si discutam.
Vi s-a exemplificat - curge vasul WC, la firicel, constat ca si o baterie picura binisor - trebuie sa ma uit si la apometru? Verific si indexul cu aceasta ocazie?
V-am mai spus si repet ca sa intelegeti: aceste operatiuni de verificare imi sunt cele mai urate lucruri pe care pot sa le fac in cadrul as. prop. Sunt case si case, oamei si oameni. La unii mergi cu drag, la altii pleci cu scarba - no comment... pai despre ce vorbim?

Mai sunt si moderatori pe-aici, asa ca daca as fi facut atac la persoana, s-ar fi sesizat cineva.
In fine, repet invitatia:
Acum haideti sa depasim momentul - @mira55, am rugamintea sa ne spuneti cum procedati dvs. in asociatie in cazul expus in topic. Cum procedati practic, ca observ ca din punct de vedere teoretic nu putem aplic prev. art. din L230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea diferentelor de apa veracuciula veracuciula Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca ... (vezi toată discuția)
Frustrat de factura la intretinere blueauth blueauth Va salut, M-am mutat de aprox un an la bloc, si recunosc ca pana acum cateva luni nu am dat prea mare importanta listei cu cheltuielile de intretinere.De ceva ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa FURDI74 FURDI74 BUNA tuturor....locuiesc in orasul CARANSEBES si as dori sa pun o intrebare....vi se pare normal ca la un consum de apa rece contorizat cu apometre [ 8m cubi] ... (vezi toată discuția)