buna!azi m-am inregistrat pe forum.am o rugaminte la voi.as dori sa stiu daca locuintele de serviciu sau cele de interventie dintr-o garnizoana militara fac parte din domeniul privat al unitatilor militare din garnizoana respectiva?
puteti sa ma lamuriti va rog si daca exista un domeniu privat al MApN?
tot referitor la asta..un contract de inchiriere incheiat intr-o unitate militara(printr-un reprezentant persoana fizica) si un salariat al acestei unitati este un contract civil sau administrativ?
Cititi art. 114 din Constitutia Romaniei:
ARTICOLUL 114
(1) Guvernul îşi poate angaja răspunderea în faţa Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în şedinţă comună, asupra unui program, a unei declaraţii de politică generală sau a unui proiect de lege.
(2) Guvernul este demis dacă o moţiune de cenzură, depusă în termen de 3 zile de la prezentarea programului, a declaraţiei de politică generală sau a proiectului de lege, a fost votată în condiţiile articolului 113.
(3) Dacă Guvernul nu a fost demis potrivit alineatului (2), proiectul de lege prezentat, modificat sau completat, după caz, cu amendamente acceptate de Guvern, se consideră adoptat, iar aplicarea programului sau a declaraţiei de politică generală devine obligatorie pentru Guvern.
(4) În cazul în care Preşedintele României cere reexaminarea legii adoptate potrivit alineatului (3), dezbaterea acesteia se va face în şedinţa comună a celor două Camere.
daca respectivele locuinte se afla in domeniul public al statului dar in administrarea MApN ce inseamna asta administrare?
va rog mult sa imi raspundeti.
daca un contract de lucrari are valoare mai mica de 100.000 de euo unde il incadrez ca pret pt atribuirea contractului prin proceduri de achizitie publica?