avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat

Buna ziua. Am si eu o problema si am mare nevoie de sfatul dumneavoastra. In urma cu 10 zile mi-a fost fraudat contul de la Banca Transilvania si mi-a disparut o mare suma de bani. Am facut plangere la DIICOT, dar banca refuza sa imi inapoieze suma fraudata pana nu se termina cercetarile. Cum sa procedez. M-am gandit sa dau banca in judecata. Este o solutie? Sau sa astept?
Am cont pentru plata imprumutului in euro. Au fost transferati prin western union... De la banca stiu unde au ajuns si faptul ca au fost ridicati. Se pare ca nu sunt singura pagubita. Mai sunt si alte personae. Azi mi s-a spus de la banca. Vreau doar sa imi recuperez suma. Daca au problem cu sistemul de securitate, nu este problema mea.
Nu am decat eu accest la BT24, pe baza de token!
Dar cum s-a avut acces la bani? Prin western union direct din contul dumneavoastra, prin BT24? Sau utilizand un card clonat, printr-un bancomat?

Intreb, deoarece:
- in conditiile generale de afaceri ale BT nu am gasit prevederi vis-a-vis de astfel de situatii;
- daca s-a facut transferul prin BT24, va rog cititi contractul si anexele la contractarea BT24 (nu le am la indemana, nu le pot obtine pentru a va putea da o opinie);
- daca s-a facut transferul de la bancomat cu cardul, va rog cititi conditiile de utilizare a cardurilor.

Abia dupa ce vedeti ce este acolo, puteti decide.
Actionarea in instanta presupune probe, documente, trebuie sa aveti construit pe ce va bazati pentru a nu pierde timp.
Transferul s-a facut din BT24 direct!
Deci imi sugerati ca nu am nicio sansa? Ca eu am ramas fara bani si trebuie sa inchid ochii?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)
Am fost păcălit să deschid un cont de salariu la o bancă, pe care cineva l-a folosit ca să înșele alte persoane. am depus plângere dar sunt și eu cercetat penal, cum mă pot apăra? Oprea Alin Oprea Alin am intrat intr-o problema, sa va povestesc: acum o luna am postat pe olx un anunț in care am specificat ca vreau sa lucrez in week end, am fost sunat de o ... (vezi toată discuția)