Buna ziua! Sunt Alina M. si sunt as. medical. Lucrez din 2009 la un loc de munca cu 8h/zi. Sunt insarcinata in 27 sapt acum, iar din 14.05.2015 am intrat in concediu risc maternal de la acest job( munca de noapte, stat in picioare). Mai am un job part-time(munca de cabinet) din luna februarie a acestui an. Intrebarea mea este daca am voie sa mai figurez angajata, dat fiind ca sunt in concediu risc maternal la primul job. Daca da, din 18.07.2015 intru in prenatal, voi putea sa mai fiu angajata la acest job part-time pana in septembrie? Termenul meu este 12.09.2015. Ideea este ca m-ar ajuta la calcularea indemnizatiei pt 1 an, daca mai adaug venituri suplimentare... Multumesc!
Buna ziua! Concediul cu cele 42 zile postnatal trebuie dus imediat dupa nastere? Sau oricare 42 zile dupa nastere? Trebuie sa nasc undeva la sfarsitul lunii septembrie. Calculat din octombrie, 01 si pana in 22 nov am 53 zile postnatal plus cateva zile de septembrie...dadaca nu duc si oncediul pe septembrie la job 2, doar octombrie si nov, fiind 53, e suficient? Chiar daca nu e imediat dupa nastere? Multumesc!
Multumesc! Nu asta intrebam...ci daca trebuie si concediul pe septembrie dat la job 2, sau ajunge daca dau din octombrie incepnd...intrebam daca trebuie sa contina zilele imediat urmatoare nasterii, sau oricare 42 zile dupa nastere...adica oct-no 22=53 zile, dar nu cuprinde si septembrie, dat fiind ca voi naste prin 20-26 sept...sper ca acum se intelege...multumesc!