custodie.comuna a scris:
Intr-adevar aveti dreptate, prea multa polemica, care nu duce nicaieri.
@custodie.com, pentru ca mi-a fost dat sa vad fraza de mai sus scrisa de dvs. (marturisesc ca obosisem sa va mai citesc) imi permit sa va mai dau un sfat care ...nu are nimic juridic in el.
Screti-i copilului dvs...Chiar daca nu stie sa citeasca. ("mi te imaginez citind peste timp aceste randuri..") si expediati pe adresa ...fostei cate o copie a fiecarei pagini noi din jurnal. (doar spre stiinta)
Nu o acuzati. Scrieti doar ...durerile dvs. pentru copilul dvs. Ceva de genul>: copilul meu, sunt aproape x saptamani de cand mintea mea n-a mai respirat libera de presiunea gandurilor care toate se invartesc pana la ameteala in jurul tau. Da de atunci, din acea dupaamiaza in care...(explicatii cu privire la ultima zi in care l-ati vazut)... As fi vrut sa te vad si la serbarea ... dar... (aveati dvs aici pe forum o istorie cu un raspuns stupid al unei gradinite sau crese - nu mai tin minte exact)....
M-am apucat din nou sa scriu desi stiu ca nu vei putea citi decat peste ani...
Vara asta a zburat intre a-ti scrie si a astepta sa te vad... In fiecare dimieata m-am trezit cu bucuria ca existai si cu gandul continuu la ziua hotarata de judecatori in care as putea sa te mai vad si daca mama ta imi va da voie sa te vad...
Etc. Etc.
Daca fosta dvs. e cat de cat luminata, are sa intelega foarte curand ca daca nu va lua rapid masuri care sa nu mai faca necesare asemenea scrieri (adica sa va permita sa va vedeti copilul) atunci va veni o zi in care ...copilul ei , din pacate, o va URÂ sau macar o va judeca aspru pentru asta.
N-aveti talent la scrs? Nu-i nimic. Vorba lui G. Calinescu - In arta sa nu fii Shakespeare nu e grav, grav e sa nici nu vrei sa fii.
S-ar putea sa reusiti cu asemene scrieri ceea ce nu sunt in stare sa rezolve toate "sistemele" puse cap la cap. Asata daca intr-adevar va mana dragostea pentru copilul dvs. si nu ura impotriva "sistemului" a "legilor" sau a ...te miri cui.